Tommy de Bie en Jeffrey de Bie, De Bie Groentenverwerking:

"Eén vaste prijs voor geschilde asperges, gedurende het hele seizoen"

Tholen - Bij De Bie Groentenverwerking in Nieuwegein is het aspergeseizoen weer losgebarsten. "Asperges, zeker bij onze horecaklanten, een belangrijk product. Met Pasen in aantocht hopen we weer te gaan knallen met het witte goud", vertelt Tommy de Bie.

Dit jaar is het familiebedrijf een samenwerking aangegaan met een Hollandse aspergeteler die De Bie van asperges in alle kleuren en maten voorziet. "De asperges zijn A voor B leverbaar. We pakken dit jaar met name uit met geschilde asperges. Ideaal voor onze klanten, want deze zijn volledig eetbaar. Perfect geschild en direct klaar voor gebruik", vertelt Tommy.

De asperges worden bij de teler geschild en twee dagen per week bij De Bie in Nieuwegein aangeleverd. De groenteverwerker in Nieuwegein biedt haar klanten zekerheid, want de geschilde asperges worden voor een scherpe vaste seizoensprijs geleverd. "Zo zitten onze klanten niet met een dagprijs opgescheept, maar garanderen we een continue prijs en kwaliteit het hele aspergeseizoen. Op aanvraag kunnen wij ook de schil meeleveren voor de ultieme perfecte aspergesoep."

Familie De Bie met vooraan Tommy en Jeffrey

"Onze klantenkring is heel gevarieerd, van ziekenhuizen en instellingen tot cateraars en het eetcafé om de hoek", vertelt Tommy, die de derde generatie binnen De Bie Groentenverwerking vertegenwoordigt. "Als familiebedrijf weten wij al ruim vijftig jaar wat onze afnemers belangrijk vinden en dat een ouderwetse service nog steeds gewaardeerd wordt."

Voor meer informatie:
Tommy de Bie
De Bie Groentenverwerking
Ravenswade 12
3439 LD Nieuwegein
Tel: 030 - 281 72 77
t.debie@debie.org
www.debie.org


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven