Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiContact afgelast, nieuwe datum nog niet bekend

Tuinbouwbeurs HortiContact in de Evenementenhal in Gorinchem gaat niet door. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt aan standhouders. De beurs stond gepland voor 22, 23 en 24 februari 2022.

De afgelopen dagen werden van meerdere kanten twijfels geuit over het doorgaan van de beurs. De organisatie zelf liet twee weken terug, nóg voor de laatste coronapersconferentie, weten dat de meerderheid van de standhouders de beurs graag in februari door wilde laten gaan. Daarvoor was een enquête onder standhouders gehouden. 

De maximale capaciteit van 1.250 mensen in één ruimte maakt het volgens de beursorganisatie nu niet mogelijk om de vakbeurs door te laten gaan.

Een nieuwe datum is nog niet bekend. De organisatie hoopt verplaatsing 'zo spoedig mogelijk' te kunnen doen. Hierbij is men afhankelijk van de beschikbaarheid van de beurshal. De organisatie laat weten dat het 'vanzelfsprekend' is dat standhouders, partners en bezoekers, 'zo snel mogelijk' worden geïnformeerd als die datum bekend is. 

Voor meer informatie: www.horticontact.nl