Carlo de Mooy: "De enige plek waar acquisitie wél gewaardeerd wordt"

Gratis online handelsplatform TradingAGF is live

Tholen - Deze week is TradingAGF live gegaan, een gratis marktplaats voor de Hollandse AGF-handel. "De livegang heeft iets langer geduurd dan gepland, maar we zijn blij met het resultaat. De eerste registraties druppelen binnen. Mensen moeten even doorkrijgen dat het echt werkt, maar daar hebben we alle vertrouwen in. Met een kleine inspanning kun je je aanbod breed promoten of op zoek gaan naar extra, verse handel", vertelt Carlo de Mooy.

De kracht van de onafhankelijke marktplaats is volgens de oprichter de eenvoud en transparantie. "Het concept is simpel. TradingAGF brengt koper en verkoper samen. Het aanmaken van een gebruikersaccount is voldoende om te kunnen beginnen met handelen. Wanneer wij de registratie goedkeuren, kunnen mensen gratis hun aanbod op het platform plaatsen. Degene die de handel aanbiedt is dus altijd met naam en toenaam zichtbaar. Kopers kunnen direct contact opnemen via de bel- en mailknop. De daadwerkelijke transactie zelf wordt dus niet door het platform gefaciliteerd."

"Wij geloven dat dit het vertrouwen in het platform zal geven. Op andere marktplaatsen die transactie- of commissiekosten rekenen, is de aanbieder vaak niet te zien. Dat geeft dikwijls veel argwaan. Wij nemen een enorme drempel weg om contact op te nemen. Ook richten wij ons volledig op de AGF-sector. Mensen hoeven niet bang te zijn dat er een veelvoud aan andere artikelen worden getoond, want aanbieders vanuit andere sectoren of ongewenste partijen laten wij niet op TradingAGF toe", aldus Carlo.

TradingAGF is gratis en dat zal het volgens de oprichter ook blijven. "Ons verdienmodel zit hem in de advertenties die we in de reclamedisplays aanbieden, maar het gebruik van het platform is kosteloos. Wij geloven dat het platform vooral aanvullend zal zijn op het bestaande in- en verkoopnetwerk van de AGF-handelaren. Ze kunnen hun eigen handel op de site aanbieden, maar ook op zoek naar andere handel die te koop is. Ons doel is dat TradingAGF de eerste plek is waar mensen aan denken om nieuwe deals te vinden of meer afzet te genereren!"

Al met al is TradingAGF de enige plek waar acquisitie wél gewaardeerd wordt, lacht Carlo. Gevraagd naar de plannen voor de komende jaren, antwoordt hij: "Voorlopig willen we vooral goed luisteren naar de wensen van de gebruikers en een platform aanbieden aan kopers en verkopers dat staat als een huis. Wanneer dit goed werkt, kunnen we altijd aan een verdere internationale expansie nadenken.

Voor meer informatie:
Carlo de Mooy
TradingAGF
+31 (0)6 2011 1268
info@tradingagf.nl  
www.tradingagf.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven