Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgriPlace Chain verzamelt nu ook automatische GRASP, Siza en add-ons uit de GlobalGAP database

AgriPlace Chain ondersteunt nu ook bookmarking connecties met GlobalGAP waardoor automatische informatie zoals GRASP, add-ons zoals Albert Heijn en gedetailleerde informatie zoals hectares ontsloten kan worden.

Nico Broersen van AgriPlace Chain: "Deze informatie wordt automatische verzameld op basis van de GGN’s in de privédatabase van de gebruiker. Hierdoor hoeft een GGN maar een keer geïntroduceerd te worden in het systeem en blijft via de connectie de informatie altijd up-to-date. Klanten worden automatische geïnformeerd wanneer een status verandert en risico’s ontstaan. Een groeiend aantal klanten van AgriPlace Chain deelt deze en andere kwaliteitsinformatie in AgriPlace Chain automatisch met hun intern ERP-systeem. Op die manier kunnen checks plaatsvinden voor de klantgeschiktheid van een product of batch."

Voor wie meer zou willen zien van AgriPlace Chain vindt er volgende week donderdag een gratis webinar plaats waarin onder andere BerryWorld en Fairtrasa vertellen hoe AgriPlace Chain hen helpt om makkelijker kwaliteitsinformatie te verzamelen en te delen.

Klik hier om je te registreren voor het webinar

Voor meer informatie:
Nico Broersen
AgriPlace 
+31 (0)6 133 69 752
ncm.broersen@agriplace.com  
www.agriplace.com/chain 

Publicatiedatum: