Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feestje voor trossteun

Deze maand viert het Franse bedrijf ARaymond het feit dat ze meer dan 1 miljard producten van FlexTruss hebben verkocht. 

FlexTruss werd in 2014 op de internationale markt geïntroduceerd en werd ontwikkeld door ARaymond om ervoor te zorgen dat de trossteun voldoet aan de eisen van producenten over de hele wereld. Voor de installatie van de FlexTruss-units is geen ervaring nodig. Zo blijft de installatietijd beperkt in de kas en worden tegelijkertijd de arbeidskosten voor telers verlaagd.

De ondersteuningsproducten van FlexTruss zijn afgerond zodat er geen risico is op het breken van delicate tomatentakken tijdens het aanbrengen ervan en de opbrengst per plant optimaal kan blijven. Daarnaast kunnen ze worden aangepast voor gebruik bij diverse variëteiten tijdens de hele groeicyclus van de tomatenplant.

De FlexTruss is gemaakt van gerecycled of biologisch materiaal en bevat het gepatenteerde backbone-ontwerp van ARaymond. Zo kan de ondersteuning direct op de rechte stengels van de plant worden aangebracht en worden aangepast aan het natuurlijke groeipatroon van de takken.

De FlexTruss is uitgevoerd in zwart voor maximale UV-weerstand en gemaakt van gerecycled plastic om telers te ondersteunen bij hun duurzaamheidsdoelen binnen de kas. ARaymond heeft ook een biologisch composteerbare versie van de FlexTruss gecreëerd.


Eerste ontwerp van de FlexTruss in 2013 na verschillende overleggen met tomatentelers. Er moest een stevige en tegelijkertijd flexibele oplossing komen en dit ontwerp was de basis van het huidige ontwerp. 

"We zijn hier bij ARaymond erg blij met deze nieuwste mijlpaal in de verkoop van onze kasondersteuningsproducten en we kijken uit naar de volgende verkopen van FlexTruss wereldwijd", zo laat de producent trots weten bij viering van het jubileum.

Voor meer informatie:
ARaymond
+34 93 877 13 14
www.araymond-agriculture.com

Publicatiedatum: