Fruit Cleaning Service biedt alternatief voor zachtfruit met een kwaliteitsprobleempje

Tholen – Te zachte of een partij blauwe bessen en aardbeien met een schimmeltje, een container blauwe bessen met een koeling/gas probleem of frambozen waarvan de houdbaarheid niet optimaal is, daarvoor is het nieuwe bedrijf Fruit Cleaning Service in Venlo opgericht. "We ontzorgen bedrijven die zachtfruit met problemen binnen hebben gekregen en die eigenlijk niet weten wat ze ermee aan moeten", vertelt Robbert Leisink.

"Voor deze Klasse II handel hebben wij een oplossing. Sommige partijen zijn elders te verkopen, maar ander product kunnen wij invriezen om als IQF-product te verwerken in smoothies, ijs en milkshakes. We hebben hier in Venlo professionele diepvrieslijnen staan die hier perfect geschikt voor zijn", aldus Robbert.

Volgens de fruithandelaar voorziet de dienst in een behoefte in de markt. "Zoals nu aan het einde van het Chileense seizoen heb je altijd pallets fruit die helaas niet meer geschikt zijn om te verpakken voor de retail. Daar hebben we nu een oplossing voor bij wijze van 'damage control' en zodoende de telers te helpen. Het bespaart de teler namelijk stortkosten, tijd en negatieve energie. Tevens krijgt hij er nog een correct bedrag voor terug in plaats van extra kosten te maken!"

Voor meer informatie:
Robbert Leisink / Maxim De Roeck / Kevin Smedts
Fruit Cleaning Service
+316 52047815


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven