Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

StePac overgenomen en nu onderdeel van MAPfresh Holdings

Verpakkingsspecialist voor versproducten StePac is overgenomen door Nili Capital Partners, een Israƫlisch private-equityfonds, zo werd eerder deze maand bekend. Als bekende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen voor de AGF-sector zal StePac de kern vormen van Nili's platform voor verpakkingen onder gewijzigde atmosfeer (MAP), MAPfresh Holdings.

StePac, dat het meest bekend staat om zijn Xtend-verpakkingsmerk, beschikt over een breed portfolio functionele verpakkingsoplossingen en -formaten die helpen de seizoensgebondenheid van AGF te verlengen, transporten over lange afstanden te ondersteunen, de kwaliteit te verbeteren en het afval in de toeleveringsketen voor versproducten te verminderen.

"Deze overname betekent een belangrijke stap in de richting van het doel van StePac om wereldwijd marktleider te worden op het gebied van MAP-verpakkingsoplossingen voor versproducten," zegt Asaf Shachnai, directeur van StePac en MAPfresh Holdings. "Onze onwrikbare focus op productkwaliteit, innovatie en klantenservice is de drijvende kracht achter onze sterke groei en Nili zal ons in staat stellen om deze groei te versnellen terwijl we op zoek gaan naar extra acquisitiemogelijkheden in de AGF-sector."

"Seculiere trends in de versproductensector, nieuwe post-Covid-normen en de drang naar meer duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen trokken ons naar deze sector," zegt Josef Mandelbaum van Nili Capital. "Het sterke managementteam van StePac, met meer dan 25 jaar ervaring in de post-harvest wetenschap in de versproductensector en een geschiedenis van sterke innovatie, verzekerde ons van de overtuiging dat het het juiste bedrijf is om ons MAP-platform te verankeren."

Publicatiedatum: