Mandersloot als eerste logistiek dienstverlener met LZV's naar Tsjechië

Na maanden van intensieve voorbereiding is het eindelijk zover. Vanaf woensdag 2 december zal Mandersloot als eerste logistiek dienstverlener in Europa met 3 LZV’s (langere en zwaardere vrachtwagencombinaties) op een internationaal traject Tsjechië gaan beleveren. 

Mandersloot, gespecialiseerd in geconditioneerd transport van voornamelijk levensmiddelen, groenten, fruit, planten en bloemen, zal de LZV’s vooral inzetten voor de linehaul van groupage goederen tussen de moedervestiging in Scherpenzeel(gld) en de dochteronderneming in Praag.

"Duurzaamheid staat bij Manderloot hoog in het vaandel", aldus het bedrijf. "Dit jaar is het bedrijf in Scherpenzeel uitgerust met zonnepanelen en daarnaast worden er reeds meerdere LZV’s ingezet op het binnenland transport. De inzet van LZV’s op de lange afstand wordt door directeur Ronald Mandersloot dan ook als een belangrijke volgende stap gezien in het proces om de carbon footprint van het bedrijf te verlagen."

Naast de hoofdvestiging in Nederland (Scherpenzeel) heeft Mandersloot meerdere vestigingen in Centraal Europa. Vanaf deze vestigingen is Mandersloot in staat om dagelijks alle grote retailorganisaties in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Litouwen en Letland te beleveren. Met een vloot van meer dan 200 voertuigen en een klantgerichte focus behoort Mandersloot tot de marktleiders in het geconditioneerde groupage vervoer richting Centraal Europa.

"Via deze weg willen wij graag alle leveranciers, instanties, autoriteiten en medewerkers bedanken welke deze mijlpaal mede hebben mogelijk gemaakt", besluit Mandersloot.

Voor meer informatie:
Willem van Leuveren / Ronald Marchal
Mandersloot’s Expeditiebedrijf 
’t Zwarte Land 10
3925 CK  Scherpenzeel
Tel. +31 33 277644
sales@mandersloot.eu
www.mandersloot.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven