Packlinq wil assortiment voor de AGF sector verder uitbreiden:

"Waarom zouden we wel puntzakken voor snoep verkopen en niet voor radijs?!"

Tholen - De AGF- en tuinbouwsector is Hans Wijgers niet onbekend. Als voormalig eigenaar van Mecari Plastics werden zijn kunststof flexibele verpakkingen breed ingezet in de sector. Inmiddels is hij betrokken geraakt bij het bedrijf Packlinq in Sassenheim, een bedrijf met een webshop met maar liefst 18.000 artikelen, met daarnaast een eigen productie in China .

Het bloed stroomde waar het niet gaan kon en dus kan ook de AGF-sector binnenkort bij Packlinq terecht voor flowpackfolie, slazakken, kruidenhoezen en radijspuntzakken. Packlinq biedt in totaal 18.000 artikelen aan, waarvan zo'n 8.000 verpakkingen en 10.0000 producten in de hobby/deco-sfeer. In totaal hebben we zo'n 7.000 artikelen actief op voorraad in Sassenheim en we zijn hard bezig om het pakket verder uit te breiden", vertelt Hans.

"Met onze eigen productie in China (EMCEEPACK), met Nederlands management, produceren we alle flexibele verpakkingen (CPP/OPP/PE/PLA) zelf, of het nou gaat om blokbodemzakken of conische hoezen. We kunnen deze tot en met zeven kleuren bedrukken voor diverse toepassingen", vertelt Hans. Met mijn achtergrond zag ik direct kansen voor de AGF- en tuinbouwsector. Want waarom zouden we wel puntzakken voor snoep verkopen en niet voor radijs?!"

"Veel mensen staan niet te juichen als ze horen dat de producten uit China komen, maar dankzij deze eigen productie kunnen we juist een prima prijs-kwaliteitsverhouding garanderen. We hebben alle tussenschakels eruit gehaald en beschikken onder meer over een eigen designafdeling. Dankzij onze locatie in Sassenheim kunnen we de voorraad prima bufferen en direct uit voorraad de AGF klanten bedienen."

"We bieden werkelijk alles op het gebied van flexibele verpakkingen aan, of het nou gaat om stretchfolie, zijlaszakken, omzakken (1, 2,5, 5 of 10 kg), kratzakken, zakken voor wortels, appelen of peren of stazakken (stand up pouches ). Maar ook voor innovatieve duplex verpakkingen kunnen klanten bij ons terecht", besluit Hans. "We hebben volop plannen, want we willen volgend jaar mei een eigen Experience Center starten in Sassenheim."

Voor meer informatie:
Hans Wijgers
Packlinq
Mob: 0633054735 
info@packlinq.com 
www.packlinq.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven