Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maryna Yermakova start als sales manager bij Ridder Group

Maryna Yermakova is per 1 november in dienst getreden als nieuwe sales manager bij Ridder. Maryna Yermakova zal haar kennis en expertise inzetten om tuinders en investeerders te ondersteunen met het snelgroeiend aanbod in digitale oplossingen en services in het Ridder portfolio.

Maryna Yermakova is goed ingevoerd in de nationale en internationale tuinbouw. Haar kennis en ervaring komt mede door haar eerdere rol als export manager bij Certhon Greenhouse Solutions.  

Maryna’s netwerk en opgedane inzichten tijdens het contact met telers en investeerders zullen in haar nieuwe functie bij Ridder zeer goed van pas komen. Maryna; “In mijn rol bij Certhon en tijdens andere functies in mijn loopbaan heb ik altijd veel energie gehaald uit het contact met telers, managers en investeerders. Vanuit een adviserende rol waarmee ik kan meedenken in de situatie van de eindgebruiker hoop ik de klanten van Ridder verder te ondersteunen bij de implementatie van de vele nieuwe innovatieve oplossingen zoals het HortOS platform en de arbeidsregistratiesystemen van Ridder.”

De aanstelling van Maryna Yermakova is de volgende stap binnen de strategische herpositionering van Ridder. Sjaak Bakker, managing director Growing Solutions bij Ridder; “Als toeleverancier van een intelligente systeemoplossing willen we verder anticiperen op de digitaliseringstrend binnen onze branche. Schaalvergroting, arbeids-, kennis schaarste hebben deze ontwikkelingen alleen maar verder versneld. Met onze toenemende focus op digitale oplossingen en services binnen ons portfolio spelen wij dan ook steeds vaker in op belangrijke vraagstukken en ontwikkelingen binnen tuinbouworganisaties. Maryna Yermakova zal in haar nieuwe rol telers, eindgebruikers en investeerders ondersteunen en begeleiden om het succes van hun organisaties te vergroten met deze digitale oplossingen zoals het Ridder HortOS platform en onze Management informatie systemen”

Voor meer informatie: 
Ridder
www.ridder.com 
[email protected] 

Publicatiedatum: