Steeds meer landen stappen over van hun 2G-netwerken naar 4G-netwerken. Het zich almaar uitbreidende internet leidt ook tot grotere eisen aan dataloggers in de koelketen. Het Chinese Tzone Digital is een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek, ontwerp en productie van temperatuur- en vochtbewakingsapparatuur. Hun nieuwste 4G realtime temperatuur- en vochtigheidsdatalogger zal eind november op de markt komen na vele uitgebreide testen.

"Hoewel 4G- en zelfs 5G-netwerken de norm worden, zijn er nog steeds grote verschillen tussen landen, wat een uitdaging vormt voor de internationale koudeketen," zegt woordvoerder Anna van Tzone Digital. "Zo gebruiken Europese landen vooral NBIOT-frequenties, terwijl Centraal-Amerikaanse landen CATM1-frequenties gebruiken en veel Aziatische landen nog steeds verouderde 2G-signalen."

"Onze nieuwe 4G realtime temperatuur- en vochtigheidsdatalogger, de TT18, biedt een uitgebreide oplossing voor dit probleem. Dit apparaat registreert lokaal temperatuur- en vochtigheidsgegevens en verzendt tegelijkertijd realtime gegevens over temperatuur, vochtigheid, veiligheid en locatie via 4G-netwerken. De TT18 is uitwisselbaar met netwerken in de meeste landen over de hele wereld, waaronder CATM1, NBIOT en 2G. Dit helpt de zorgen te verlichten van klanten die producten vervoeren tussen regio's met verschillende netwerken. De TT18 schakelt automatisch over op basis van beschikbare netwerken. Dit is de beste manier om veilige bewakingsoplossingen te garanderen voor alle netwerken."

De compatibiliteit met verschillende netwerken is een belangrijk aspect van de nieuwe TT18, maar dit apparaat is tot veel meer in staat. De realtime dataloggers helpen ook bij het bewaken van de veiligheid van producten. "Naast gegevens over temperatuur en vochtigheid is de veiligheid van producten een belangrijk aspect in de internationale handel. De TT18 bewaakt en registreert effectief de locatie van producten en laat zien of de producten zonder toestemming zijn geopend. Klanten kunnen hun producten volgen en traceren en de integriteit ervan in de gehele koudeketen garanderen."

"We hebben de TT18 in veel verschillende landen getest en we kunnen de testronde bijna afronden. De TT18 zal naar verwachting eind november op de markt komen. Temperatuurdataloggers zijn breed inzetbaar. Onze producten worden gebruikt door klanten in de AGF-sector en de bloemensector. We geven graag meer informatie en productmonsters aan klanten die geïnteresseerd zijn in 4G realtime dataloggers, zodat nog meer bedrijven het gemak van onze producten kunnen ervaren."

Tzone Digital is opgericht in 2006. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderzoek, het ontwerp en de productie van temperatuursregistratie- en bewakingsapparatuur. Tzone Digital is een van de toonaangevende innovatieve hightech bedrijven in China. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met traditionele USB- en draadloze temperatuur- en vochtigheidsdataloggers. Het bedrijf heeft een toegewijd onderzoeksteam om productonderzoek te doen en het bedrijf is eigenaar van de fabrieken waar de dataloggers worden vervaardigd in overeenstemming met strikte normen. De dataloggers van Tzone Digital worden inmiddels verkocht in een groot aantal binnenlandse en buitenlandse markten.

Voor meer informatie:
Anna
Tzone Digital Technology Co., Ltd.
+86 0755 82840670
sales@tzonedigital.com
www.tzonedigital.com