Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"60% VS vanuit hier binnen 24 uur bereikbaar"

Intergrow bouwt weer in New York

In september is de bouw van een nieuwe kas voor Integrow in New York gestart. Op de locatie wordt een kas van 4,5 ha gebouwd, met belichting, gelegen binnen 24 uur van bijna 60% van de Amerikaanse bevolking. 

"We hebben door de jaren heen veel succes gehad hier in New York. Niet alleen zitten we in een ideaal klimaat voor kassen, maar we zijn ook dichtbij de grote markten," vertelt mede-eigenaar en voorzitter Dirk Biemans. "We hebben ook succes gehad met het werven van lokale arbeidskrachten en talent hier in Upstate NY. Meer dan 70% van onze werknemers zijn inwoners van de staat New York."

De werkzaamheden aan de fundering zullen dit najaar worden afgerond, waarna de bouw in het voorjaar zal worden voortgezet. Het bedrijf hoopt volgend najaar voor het eerst uit de nieuwe kas te kunnen oogsten.

Met deze uitbreiding wordt fase 2 of 3 voor de vestiging in Ontario, NY afgerond, waardoor het totale areaal van hun kassen voor de productie tijdens de wintermaanden zal toenemen.

"We hebben de vraag naar kasproducten zien toenemen, vooral tijdens de wintermaanden," vertelt Kris Gibson, vicevoorzitter Verkoop en Marketing. "We kunnen nu 365 dagen per jaar lokale producten leveren, op een veilige en duurzame manier. We zijn dan ook zeer enthousiast over deze nieuwe groei!"

Voor meer informatie:
Intergrow Greenhouses
www.intergrowgreenhouses.com 
Publicatiedatum: