Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Looye Kwekers start zomerse winactie

Consumenten die de komende tijd Honingtomaten of Joyn-tomaten van Looye Kwekers aanschaffen, maken kans om mooie prijzen te winnen. Het gaat om 'een stijlvolle messenset en als hoofdprijs een smaakvolle Looye barbecue'.

Na de succesvolle spaaractie bij de AGF-specialisten voor een hand- en theedoek van Looye Kwekers van vorig jaar, organiseren zij dit jaar een online winactie. Vanaf 1 juli 2020 staat op iedere trossteker van Honingtomaten® en Joyn® een unieke wincode en zit er in iedere retailverpakking een flyer met unieke wincode, deze wincode kan ingevuld worden op www.looye.com/winactie.

De deelnemer maakt daarmee kans op een stijlvolle messensets, bestaande uit een tomaten- en kaas-/worstmes. Daarnaast zijn er JOYN tomatensnijders als troostprijs beschikbaar en wordt onder alle deelnemers een aantal Looye barbecues verloot. De actie loopt tot en met 30 september 2020.

AGF-specialisten krijgen promotiemateriaal in de vorm van een baliedisplay en via info@looye.com kan online materiaal worden opgevraagd voor hun social media-kanalen.

De zomerse winactie wordt vanuit de eigen social media-kanalen van Looye Kwekers extra ondersteund. Ook zijn Honingtomaten deze zomer weer te zien op televisie.

Inspiratie nodig voor het maken van recepten met de  tomaten van Looye Kwekers? Deze kun je vinden op www.looye.com/recepten.

Voor meer informatie:
Looye Kwekers
www.looye.com
info@looye.com

 

Publicatiedatum: