Nieuwe productiehal en kantoor Alumat Zeeman klaar voor gebruik

Precies negen maanden na het slaan van de eerste paal is de nieuwbouw van Alumat Zeeman bijna opgeleverd. Pal naast de bestaande vestiging op Honderdland is een uitbreiding van 4600 vierkante meter gerealiseerd.

De nieuwbouw moet ruimte bieden aan productie, bewerking en logistiek van lange materialen als bijvoorbeeld buizen en profielen. Daarnaast zullen ook het kantoor voor de afdelingen productie en bedrijfsbureau én een multifunctionele vergaderruimte in de nieuwbouw worden gerealiseerd.

Inmiddels is de productiehal al gedeeltelijk in gebruik genomen. De eerste machines staan er al, maar liefst 10 ton zwaar. Met speciaal zwaar materiaal zijn de verschillende machines van de bestaande hal naar de nieuwe productieruimte verhuisd. 

Activiteiten in eigen huis
De hal is vooral bestemd voor industriële bewerkingen, zoals buizen verjongen, bewerken en buigen, plaatbewerkingen (tot 6 meter) als knippen, ponsen, lasersnijden, zetten op zetbanken, draad bewerken en robotlassen. "Met genoeg ruimte zijn wij nu in staat om productieprocessen nog verder te optimaliseren. Ook hebben we meer mogelijkheden om artikelen in voorraad te houden in het volledig gedigitaliseerde magazijn voor de B2B webshop."

Bekijk hier een rondleiding in het najaar van 2019 toen Bert Strikkers vertelde over wat er gaande was en waar Alumat heen wil in de toekomst. 

Voor meer informatie:
Alumat Zeeman
www.alumatzeeman.com 
info@alumatzeeman.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven