Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Green Organics Group evalueert enerverend oogstjaar 2012

Jan Groen (directeur/eigenaar Green Organics) blikt namens de directie en medewerkers van Green Organics, Green Ways en Green Acker terug op het jaar 2012: "Met de nodige passie, ijver en kennis heeft de Green Organics Group conform planning haar positie(s) in de biologische AGF-markt in 2012 verder uitgebouwd en verstevigd. Green Organics, Green Ways en Green Acker kijken terug op een enerverend oogstjaar 2012, die niet altijd als vanzelf verlopen is, maar waar ook weer volop gewerkt is om de vragende markt van top biologische producten en diensten te voorzien. De agrarische sector is, zoals altijd, volop in beweging. In de dynamiek van deze uitdagende sector wil Green Organics de groeiende behoefte aan hoogwaardige, biologisch geteelde AGF-producten verder stimuleren en daarin een bijdrage leveren.""In het achter ons liggende jaar is er weer veel werk verzet. In februari werd Green Organics naast de diverse certificeringen die het bedrijf al heeft ook QS-gecertificeerd voor met name de Duitse afzetmarkt. Medio maart werden de productgroepen verder gestructureerd. In navolging van de productgroep bloemkool werden ook de productgroepen erwten, bonen, spinazie en suikermaïs opgezet. Binnen de diverse productgroepen worden alle zaken besproken en afgestemd die met de teelt van het betreffende product te maken hebben, van zaadinkoop tot en met aflevering van het eindproduct bij de afnemers. In september ging de geheel vernieuwde en informatieve website van Green Organics online. En 10 oktober jongstleden sprak ik op het Bio-Congres in Zeist onder meer over 'de Kunst van het vertalen van de vraag in de markt naar het benodigde teeltareaal!'. In december verscheen het boek 'Boeren met Smaak, Biologische pioniers met hart en ziel', waarin ook Green Organics met haar vernieuwende marktbenaderingsconcept als totale 'service provider' vermeld staat."

"De Green Organics Group staat op de drempel van het jaar 2013 helemaal klaar voor de uitdagingen van een nieuw teelt-, oogst-, verwerkings- en vermarktingsjaar."

"Wij bedanken al onze relaties voor de prettige samenwerking en wensen iedereen Prettige Kerstdagen en een Gelukkig, Succesvol en bovenal Gezond 2013 toe."

Namens directie en medewerkers Green Organics, Green Ways en Green Acker,

Jan Groen

Voor meer informatie: www.greenorganics.nl
Publicatiedatum: