Idromeccanica Lucchini opent Green House Park

"We moeten vertrouwen hebben in onszelf"

“We hadden niet zo’n grote bezoekersstroom verwacht en dit betaalt onze inspanningen ruimschoots terug", toont Massimo Lucchini van de Italiaanse kassenbouwer zich tevreden over de opening van het nieuwe 'glastuinbouwpark' dat vorige week werd geopend. "Maar ik ben voornamelijk positief verbaasd over het gezamenlijke doel dat al deze bedrijven hebben, namelijk de samenwerking om wereldwijde markten te bereiken.”

Bekijk hier de fotoreportage van het driedaagse evenement.

Massimo en Emanuele Lucchini

Het Greenhouse Technology Park bij het hoofdkantoor van Lucchini

“Dit afgelopen twee jaar hebben we het bedrijf uitgebreid met een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Het bestaat voornamelijk uit kassen en technologie en dat is uniek in Italië. Daarbinnen bouwen we aan de toekomst van de glasbouw”, zei Lucchini tijdens de opening op 22 januari.

De Italiaanse kassenbouwer laat in het 'glastuinbouwpark' de nieuwste innovaties zien, waaronder vertical farming, waaraan het bedrijf sinds 2015 werkt. 

“Er is nog een lange weg te gaan, maar wij zien de toekomst met onze technologie en innovatie met vertrouwen tegemoet. We hoeven niet naar het buitenland te kijken want we hebben de kennis al in huis en we moeten vertrouwen hebben in onszelf”, besluit Massimo Lucchini zijn relaas.

Voor meer informatie:
Idromeccanica Lucchini 
Via Cavriana 4B 
46040 Guidizzolo (MN) 
Tel.: (+39) 0376 818433
Fax: (+39) 0376 819498
Email: info@lucchiniidromeccanica.it
Web: www.lucchiniidromeccanica.it 

 

 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven