Lentiz-studenten met tomaten Duijvestijn aan de slag tegen voedselverspilling

Reststromen tomaat via diepvries tot smakelijke product

"Hoe kunnen we reststromen van tomaten, met de diepvries als tussenstap, verwerken tot smakelijke producten?" Met die vraag is een groep studenten van het Lentiz College samen met Duijvestijn Tomaten aan de slag gegaan in het kader van een MBO Challenge Voedselverspilling. Op 30 januari wordt de winnaar bekend.

De challenge in een initiatief van onder andere Groen Kennisnet en Rabobank. Er zijn in totaal 24 challenges ingediend. 

De voorselectie is gedaan door een commissie, waarbij gekeken is naar de film én de bijbehorende notitie. Op 30 januari wordt bij de Verspillingsfabriek in Veghel de winnaar bekend gemaakt. 

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven