Joke Kras en Irene van der Knaap, Bureau KeK:

"We leren managers om het beste uit zichzelf en hun team te halen"

"Meer dan de helft van de medewerkers die weggaat, doet dat vanwege de relatie met hun directe leidinggevende", vertelt Joke Kras van Bureau KeK. "De beste managers weten hoe ze een balans aanbrengen tussen professionaliteit en menselijkheid. Dit zijn de managers die het succes van hun medewerker vieren, (persoonlijk) met hem meeleven in moeilijke tijden en die hun mensen op een positieve wijze uitdagen."


Joke Kras en Irene van der Knaap van Bureau Kek

Een gezond verloop in het personeelsbestand is niet verkeerd. Maar wat als er meer mensen vertrekken dan dat je als manager lief is? Wat voor invloed heeft een manager daarop? Hoe kunnen medewerkers in beweging worden gezet? Hoe creëren managers de juiste sfeer in hun team? Weet je als manager wat de talenten van de teamleden zijn en worden deze ook benut? Hoe moet een manager omgaan met weerstand en conflicten?

"Van vakmanschap naar leiderschap"
"Bij Bureau KeK weten we hier alles van. In de opleiding tot coachend leidinggevende leren we managers om op een gelijkwaardige manier het beste uit henzelf en hun team te halen. Dit heeft tot resultaat dat er onder andere minder verzuim is en dat mensen zich betrokken voelen bij de organisatie en er dus minder verloop is", aldus Joke. 

De eerstvolgende opleiding van Bureau KeK start op 16 januari.

Voor meer informatie:
Joke Kras
Bureau KeK
Dijckerhoek 7 
2692 GZ 's-Gravenzande
T: 06-810 97 836
E: joke@bureaukek.com of info@bureaukek.com 
W: www.bureaukek.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.