Royal Brinkman en Weterings Mechanisatie verlengen samenwerking

Bio Chopper en Super Choppers gaan internationaal

Royal Brinkman en Weterings Mechanisatie zetten de internationale samenwerking in 2020 voort. De samenwerking draait vooral om machines die worden ingezet in de teeltwisselingsperiode: de Bio Chopper en Bio Hopper, aldus Royal Brinkman

Teeltwisseling
Bio Choppers zorgen voor de versnippering en afvoer van de oude planten/restmateriaal. Door het gewas te versnipperen kan het residu gemakkelijker afgevoerd worden met een minimum aan transportvolume- en bewegingen. Met de Bio Chopper en/of Hopper kan de teler zijn oude gewas uitruimen. 

Samenwerking 2020                                                                        Royal Brinkman en Weterings mechanisatie werken al meerdere jaren samen. De voortzetting van de samenwerking is beklonken door het opnieuw aangaan van een volume-order voor de Bio Chopper-serie. Gedurende 2020 zou Royal Brinkman planningswijs de Bio Choppers en Super Choppers internationaal verspreiden. 

Voor meer informatie:
Royal Brinkman 
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl

 

Weterings Mechanisatie
verkoop@weterings.nl 
www.weterings.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.