Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prominent lanceert campagne 'We challenge you'

Samen nóg meer tomaten eten

Op het Global Tomato Congress in Rotterdam gaf Perry Dekker, commercieel directeur bij Coöperatie DOOR, het startsein voor de nieuwe Prominent-campagne ‘We challenge you’. Perry vertelde over de gezamenlijke uitdaging van de keten: meer consumenten dagelijks laten genieten van gezonde en smaakvolle tomaten.

“De campagne ‘We challenge you’ gaat niet alleen over ons, maar ook over jou. We hebben een gezamenlijk doel”, vertelde Perry aan de start van zijn presentatie. “Samen staan we voor de uitdaging om meer consumenten te laten genieten van onze tomaten, op meerdere momenten van de dag. Meer genieten, meer vitamines en meer energie. Kortom een fitter leven. En die missie vatten we samen in één simpele zin: We challenge you!”

Prominent daagt niet alleen haar telers en partners uit om hun tomaten zo vers, smaakvol en aantrekkelijk mogelijk in de winkels te krijgen. “Ook supermarktketens kunnen deze uitdaging niet naast zich neerleggen”, aldus Perry. “Vanuit de campagne blijven we onze gezamenlijke missie daarom uitdragen.”

Generaties van de toekomst
Voor Prominent ligt de focus vooral op de generaties van de toekomst: millennials, jonge gezinnen en kinderen. Welke trends passen daarbij en hoe gedraagt die shopper zich op de AGF-afdeling in de supermarkt? Naar welke gemakken en smaken zijn zij op zoek? “Die inzichten delen we graag met onze partners om samen de wereld een stukje fitter te maken.”

Bekijk hier de campagnevideo.

Voor meer informatie:
Prominent
www.prominent-tomatoes.nl
[email protected]

Publicatiedatum: