Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Overname van Mayensa en Valtub

Solidus Solutions neemt twee Spaanse cores en tubes converters over

Solidus Solutions, producent van duurzame fibre-based verpakkingsoplossingen voor consumptiegoederen en industriële toepassingen, heeft de overname aangekondigd van Mayensa en Valtub, twee Spaanse converters van cores en tubes. 

De overname vertegenwoordigt Solidus’ eerste acquisitie in de Europese verpakkingssector sinds de overname door Centerbridge Partners. Na afronding van de deal zullen de activiteiten van Mayensa en Valtub worden gecombineerd met die van Solidus. Met deze deal wil Solidus haar activiteiten in de Europese verpakkingssector versterken, haar service naar klanten toe verder optimaliseren en een breder productportfolio aanbieden. 

Mayensa en Valtub zijn beide gevestigd in Spanje. Mayensa is gelegen in Berrobi (ten noorden van Pamplona) en Valtub is gelegen in Cox (dichtbij Alicante). Het productportfolio van Mayensa en Valtub omvat cores en tubes voor de industriële markt. Deze worden geproduceerd uit coreboard, dat na de integratie met Solidus Solutions door de Solidus mills in San Andrés (Spanje) en Bad Nieuweschans (Nederland) zal worden aangeleverd bij de twee converters.

Voor meer informatie:
Solidus Solutions
Industrieweg West 3
9665 PX Oude Pekela
T: +31 (0) 503 033 000
E: [email protected]  


Publicatiedatum: