Via onderstaande brief brengen de collega’s van Vlamings en AgroCentrum hun relaties op de hoogte van het overlijden van Marco Driedijk. Marco was sinds 2003 werkzaam bij AgroCentrum en sinds 2008 mede-eigenaar van Vlamings Agro Groep. Vijf weken geleden is Marco opgenomen in het ziekenhuis met, wat later bleek, een darminfarct. Ondanks diverse operaties en een intensieve behandeling hebben de artsen hem hier niet van kunnen genezen en is hem dit fataal geworden.

"Marco was een nuchter persoon die met beide voeten in de klei stond. Hij hield niet van opsmuk en status en hij trad niet snel op de voorgrond. Hij verzette intern veel werk, hij bewaakte vele processen binnen ons bedrijf. Hij was altijd optimistisch en zag de positieve kant van zaken. Hij was een benaderbaar persoon met een goed gevoel voor humor. Marco onderhield o.a. de contacten met diverse leveranciers, collega’s, adviseurs en onderzoekers. Wij gaan hem enorm missen en wensen zijn vrouw Els en hun drie kinderen heel veel sterkte."

"U zult begrijpen dat dit verlies, mede door het onlangs overlijden van onze collega Jos van Gastel, voor ons en onze medewerkers zeer hard aankomt.Vanwege de uitvaart is ons bedrijf – zowel in Steenbergen als in De Mortel – maandag 16 september gesloten. Wilt u er alstublieft op letten dat wij op die dag géén goederen kunnen ontvangen? We vragen uw begrip hiervoor.We hopen u hiermede voldoende te hebben ingelicht. Mocht u vragen hebben, dan kunt u terecht bij ondergetekenden."

Namens alle collega’s van Vlamings en AgroCentrum,
Lucien Laurijsse en Jelle Gerstel.