Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Irapuato, Mexico 12-15 november

Wie vult de laatste plek op Holland Paviljoen Expo AgroAlimentaria in?

Er zijn dit jaar 32 plekken beschikbaar op het Holland Paviljoen op de grootste tuinbouwbeurs van Mexico en Latijns-Amerika: de Expo AgroAlimentaria Guanajuato. Eén plek is daarvan nu nog vrij en dus zoekt de landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade nog een Nederlandse deelnemer.


Een impressie van de editie van 2018

Net als tijdens voorgaande edities van de Expo AgroAlimentaria Guanajuato coördineert de landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade een groot Holland paviljoen (32 plekken). Elke plek in het Holland paviljoen heeft een oppervlakte van 12,25 m² (3.5m x 3.5m). Bedrijven kunnen er voor kiezen om onderdeel te zijn van het Holland ontwerp of de stand volledig in eigen stijl te ontwerpen. Van de in totaal 32 plekken is op dit moment nog slechts één plek beschikbaar.
Elk deelnemend bedrijf betaalt zelf de grond (aan de beurs) en de onkosten voor het ontwerp en de bouw van de stand (aan de standbouwer). Er is geen subsidie voor deelname aan het paviljoen.

De beurs wordt dit jaar gehouden van 12-15 november 2019 en het is dit jaar de 24e editie. Kijk hier voor een impressie van de beurs van vorig jaar. 

Voor meer informatie:
www.expoagrogto.com

Interesse in de laatste plek?
[email protected] 

Publicatiedatum: