Stolze en AIS Greenworks samen aan de slag in Oceanië en Azië

Nadat Stolze en het Australische AIS Greenworks in 2018 hun eerste samenwerkingsovereenkomst tekenden, volgde al snel een eerste project. Samen werd een vier hectare grote hightech tomatenkas in het Australische Queensland gebouwd en ingericht. Op 4 juni 2019 gingen beide partijen officieel een strategische samenwerking voor de hele Oceanische en Aziatische regio aan. 

Zowel Stolze als AIS Greenworks zijn familiebedrijven met tientallen jaren ervaring op het vlak van de automatisering, verwarming, koeling, verlichting, irrigatie, fertigatie, groeisystemen en hoge druk mistsystemen van en voor kassen. Stolze heeft vestigingen in Oost- en West-Europa, Canada, het Midden-Oosten, Mexico en Midden-Amerika. Door de samenwerking met AIS Greenworks komt daar nu ook Oceanië en Azië bij. 


Theo Stolze, Henry Bosman, Kynan Smyth, David Franklin en Saskia Blanch op de stand van AIS Greenworks tijdens de Costa PCA Conference in Australië op 7 juli 2019

Complete technische en reserveonderdelenservice
Het doel is om een complete technische en reserveonderdelenservice te kunnen bieden aan alle klanten in Oceanië en Azië. "Daarmee helpen wij de groeiende wereldbevolking aan voldoende voedsel. Een kleine ecologische voetafdruk en veilige, intensieve voedselproductie zijn inmiddels niet meer alleen wenselijk, maar noodzakelijk geworden."

Reizen door Australië
Theo van Stolze en Henry van AIS Greenworks reisden begin juli door Australië om hun samenwerking te introduceren bij klanten. "De strategische samenwerking tussen Stolze en AIS Greenworks is voor beide bedrijven een geweldige kans. Samen bekleden we een zeer goede marktpositie om zowel Australië, Nieuw-Zeeland en de Aziatische markt de nieuwste technologieën, hoogwaardige kasinstallaties en Priva automatisering aan te kunnen bieden," aldus Theo en Henry. 

Voor meer informatie:
www.stolze.nl
www.aisgreenworks.com.au  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven