Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Internationale groeiplannen realiseren"

Tom Debusschere wordt CEO Urban Crop Solutions

Urban Crop Solutions uit Beveren-Leie (Waregem) benoemt Tom Debusschere als CEO om zijn groeiverhaal verder kracht bij te zetten. Medeoprichter Maarten Vandecruys blijft de R&D afdeling leiden en zal zich ook meer toeleggen op internationale business development.

Tom Debusschere heeft een achtergrond in engineering and business. Tijdens de laatste 10 jaar stond hij aan het roer van de beursgenoteerde bedrijven Balta en Deceuninck.

Urban Crop Solutions is enorm gegroeid gedurende de laatste kwartalen. "Onze bewezen technologie slaat aan en dus groeit ons cliënteel in Europa, Noord-Amerika en Azië. We zijn nu klaar voor internationale groei. De benoeming van een ervaren manager zal dit proces versnellen."

Het doel van Urban Crop Solutions en Tom Debusschere als nieuwe CEO is om het bedrijf uit te bouwen tot een toonaangevende aanbieder van totaaloplossingen voor de snel opkomende indoor verticale landbouwindustrie.

Kapitaalinjectie
Tom Debusschere investeert tevens voor een significant deel in de kapitaalronde die Urban Crop Solutions momenteel aan het voorbereiden is. De onderneming wil zijn kapitaal in overeenstemming brengen met de grootte van de internationale projecten die het wil realiseren in de komende maanden.

De voorbije maanden heeft Urban Crop Solutions vooral projecten gerealiseerd in de Verenigde Staten. Tevens was de onderneming de leverancier van de groei-containers die retail keten IKEA momenteel uitbaat in Zweden. Samen met de bakkerijbenodigdheden groep Puratos ontwikkelt Urban Crop Solutions aan “indoor farms” met specifieke gewassen die zouden kunnen worden geteeld op de planeet Mars.

De onderneming heeft vestigingen in de US (Miami) en in Japan (Osaka). De onderneming heeft ook een team van ervaren plantbiologen die organisaties begeleidt bij hun eerste stappen in verticale landbouw of bij onderzoeksprojecten.

Voor meer informatie:
Urban Crop Solutions
+32 56 96 03 06
Grote Heerweg 67
8791 Beveren-Leie (Waregem) 
www.urbancropsolutions.be  
info@urbancropsolutions.com  

Publicatiedatum: