Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Erkenning van een innovatief idee voor design en functionaliteit"

Plasticbedrijf Pöppelmann was een van de winnaars van de "Pro-K-award 2019". Deze prijs wordt jaarlijks toegekend. De jury riep de TEKU "recycling blue" plantenpot serie uit tot de winnaar in de categorie Tuin. De prijs wordt op 10 januari uitgereikt in Frankfurt. 

Prijswinnaar: het materiaal van de Recycling Blue plantenpotten van Pöppelmann TEKU komt van 100% gerecycled plasticafval. 

De belangrijkste criteria voor de prijs zijn de innovatie van een product idee, het ontwerp en de functionaliteit. Pöppelmann heeft voor het eerst de ruwe materiaal cyclus afgesloten door het maken van een product van volledig gerecycled materiaal. 

De potten van Pöppelmann voldoen aan alle eisen voor de tuinbouw. Het innovatieve design van de potten maakt het gebruik van 100% gerecycled materiaal mogelijk. 

Het doel van dit initiatief is om de materiaalcyclus te sluiten. TEKU sales manager Sven Hoping: "We zien dit als de erkenning van ons innovatieve product. Met Pöppelmann als pionier van de sector werden normen gesteld voor het  verwerken van herkomst-efficiënt plastic."  

Elk jaar erkent de Pro-K prijs de beste plastic consumentenproducten. In 1979 introdueerde de pro-K Industrial Association voor semi-afgewerkte producten en consumentenproducten die van plastic gemaakt zijn z'n wedstrijd met het doel te focussen op de veelzijdigheid van het materiaal.

Voor meer informatie:
Pöppelmann GmbH & Co. KG
T: +49 4442 982-1605 or
E: teku@poeppel­mann.com
www.poeppelmann.com

Publicatiedatum: