Op vrijdag 9 november viert Bosman Van Zaal het bijzondere werkjubileum van Juup Bosman. Hij is dit jaar 50 jaar bij hen in dienst en gaat nu van zijn welverdiende pensioen genieten. "Als constructiemedewerker heeft Juup aan menige kas en binnen- en buitenlands project meegewerkt op onze productielocatie in Aalsmeer en heeft hij de nodige vernieuwingen binnen het bedrijf meegemaakt."

Altijd met een lach op zijn gezicht en in de o zo vertrouwde blauwe las-overall komt hij nog iedere  ochtend, tot 9 november, vanaf zijn huis aangelopen, want Juup is ook onze buurman! Dit totdat wij in december 2018 naar onze nieuwe productiefaciliteit met kantoorpand verhuizen.

Door de jaren heen heeft hij laten zien dat hij een vakman is en ook is hij een waardevol collega gebleken op het sportieve vlak. Zo kwam hij meerdere malen namens het bedrijf uit op verschillende sportevenementen.

“Juup, bedankt voor jouw jaren van inzet en vriendelijkheid. We gaan je missen, maar uiteraard ben je nog altijd welkom om langs te komen. We wensen je het beste toe. En geniet van de fietstochten die je nu met je vrouw gaat maken! Zorg je wel dat je naast al dat klussen in en rondom het huis ook af en toe éven je rust pakt..? ;)”

De afscheidsborrel zal plaatsvinden vrijdag 9 november vanaf 15:00 in onze kantine op de Mr. Jac. Takkade 3 in Aalsmeer en is open voor (oud-)collega’s, familie en vrienden van Juup.

Voor meer informatie:   
Bosman Van Zaal
www.bosmanvanzaal.com
info@bosmanvanzaal.com
+31 297 344 344
Aalsmeer, The Netherlands