Met ingang van 20 augustus van dit jaar zet Halma Packaging haar activiteiten voort onder de naam van Van der Windt Verpakking. De twee verpakkingsbedrijven maken al langer deel uit van Pacombi Group. Doorslaggevend voor de verandering is dat de groep recent een nieuwe divisiestructuur heeft doorgevoerd. 

Halma Packaging bestaat sinds 2001. Het bedrijf in Beuningen levert innovatieve verpakkingsoplossingen aan uiteenlopende sectoren, zoals foodservice en retailorganisaties, industriële bakkerijen, luchtvaartmaatschappijen en cateraars. Sinds 2011 is Halma Packaging eigendom van Pacombi Group. De groep is ook al eigenaar van Van der Windt Verpakking in Honselersdijk, dat deels in dezelfde markten als Halma Packaging opereert.

Met de introductie van een nieuwe divisiestructuur hebben we nog eens goed gekeken naar de efficiency en de transparantie binnen de groep. 'Industrie is één van de drie divisies (t.w. Industrie, Food & Services en Horti & Agri) waarop we ons richten. Halma Packaging wordt daarom samengevoegd met de businessunit Industrie van Van der Windt tot de divisie Industrie. Daarmee profileren we nog meer onze marktspecialisatie', licht CEO Jurgen van Krevel van Pacombi Group de verandering toe.

Voordelen van de integratie
De groep ziet grote voordelen in de integratie van deze twee bedrijfsonderdelen. Een belangrijke overweging is dat er meer expertise beschikbaar is binnen de divisie Industrie, doordat deze beschikt over een eigen afdeling Product Management. Deze afdeling gaat zich specifiek richten op productontwikkeling. Ook kan Halma Packaging terugvallen op de gespecialiseerde inkoopafdeling en de kwaliteitsafdeling binnen de nieuwe divisie.

Bestaand adres in Beuningen
Halma Packaging blijft actief vanuit Beuningen. De samenvoeging heeft geen personele consequenties. Een deel van de bestaande medewerkers komt in dienst van Van der Windt Verpakking, een ander deel stroomt door naar Depa Disposables dat ook onderdeel is van Pacombi Group.

Voor meer informatie
Van der Windt Verpakking
Nieuweweg 10
2675 BC Honselersdijk
+31 174 636111