RPO:

"'We blijven AGF-software Freshng doorontwikkelen"

"Zonder overzicht, geen inzicht. Door het werken met de juiste software krijgt u snel inzicht in uw bedrijfsprocessen en de prestaties van uw organisatie. De software wordt gevoed met uw bedrijfsgegevens en verwerkt deze gegevens snel. Hierdoor kunt u sneller beslissingen nemen en effectiever werken. Met de AGF-software Freshng worden grote en kleinere AGF bedrijven geautomatiseerd."

Verder ontwikkelen

Freshng kent inmiddels 1500 dagelijkse gebruikers, maar RPO ontwikkelt altijd door. "Nieuwe regelgeving, veranderde wensen, noviteiten en verbeterde functionaliteiten verwerken wij in updates in de standaardoplossing. Uiteraard worden ze pas uitgevoerd wanneer wij ze uitgebreid getest hebben. Daarnaast is de software in staat om mee te groeien, Freshng is geschikt voor bedrijven met twee medewerkers, maar ook voor bedrijven met 250 medewerkers. Met een eigen Technische Dienst en Helpdesk verleent RPO de juiste ondersteuning en bieden wij u naast de software, ook een innovatieve IT infrastructuur."

"De software is via diverse devices realtime beschikbaar. Zowel te verkrijgen als Cloudoplossing, als lokaal beschikbare oplossing (OnPremise). Uiteraard met een goede beveiliging. Dit zodat uw bedrijfsgegevens niet op straat komen te liggen. RPO adviseert betrouwbare ICT oplossingen waarbij uw systemen veilig zijn en u veilig berichten kunt versturen tussen u en uw zakenpartners. RPO biedt daarbij ook oplossingen tegen Malware en/of Ransomware."

"Naast de AGF software om het kloppende hart van uw organisatie te automatiseren, bieden wij ook een WMS pakket. Met het Warehouse Management System beheert u alle goederenbewegingen naar, in en uit uw loods of magazijn. Dit gebeurt in de juiste, optimale planningsvolgorde. Realtime voorraadinformatie, inzage in het te verzetten werk en een directe inzage in alle openstaande orders. Door het WMS krijgt u meer inzicht en een effici├źnte werkverdeling. Spoedorders kunnen eenvoudig worden ingepland, zonder dat dit leidt tot een overbelasting van de werkdruk."

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
www.rpo.nl
Werner Kastelein/Paul van der Es/Wendy Dijkhuizen
Tel: +31 (0)78-681 86 88

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.