Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

25 energievouchers beschikbaar in Gelderland

Ondernemers en organisaties uit verschillende sectoren, waaronder de tuinbouw, krijgen binnen het programma 'De Groeiversneller Energie' bijzondere aandacht bij de transitie naar duurzame energie. Met een energievoucher kunt u ondersteuning krijgen bij opwek of besparing van duurzame energie.

Focus op energietransitie
In opdracht van de provincie Gelderland biedt Oost NL begeleiding bij het opzetten en uitvoeren van duurzame energieprojecten. De Groeiversneller Energie versnelt de energietransitie door implementatie en opschaling van bestaande, "proven technology" projecten met groeiperspectief in de duurzame energiesector. Het doel: besparing van energie en/of het opwekken van duurzame energie. De Groeiversneller Energie stelt daarom de vraag centraal: Welke bijdrage levert u aan de energietransitie in Gelderland?

Vouchers
In eerste instantie wordt hiervoor ondersteuning geboden in de vorm van 25 energievouchers van maximaal € 10.000. Ondernemers in de tuinbouwsector kunnen met behulp hiervan ondersteuning krijgen bij opwek (of besparing) van duurzame energie. De vouchers kunnen worden besteed aan het inhuren van externe expertise, die helpt bij het ontwikkelen van een financierbare business case.

Begeleiding vanuit Oost NV
Oost NL biedt daarnaast ondersteuning aan uw project van idee tot en met de realisatie van financierbare, schaalbare business cases. Bovenop inzet van energievouchers begeleiden wij u bij het vinden van de juiste expertise en partners voor de verdere ontwikkeling van uw business case en bij het vinden van aanvullende en eventuele vervolgfinanciering.

Quick Scan
De Quick Scan bepaalt of u past binnen het programma De Groeiversneller Energie. Daarna volgt er een adviesgesprek met Oost NL waarin we de mogelijkheden voor het inzetten van een voucher bespreken en u kunnen adviseren op welke wijze u gebruik kunt maken van onze partners en netwerken die u helpen uw ambities te realiseren.

Bron: Greenport Arnhem Nijmegen
Publicatiedatum: