Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwde e-Gro app van Grodan nu beschikbaar

Substraatleverancier Grodan heeft een nieuwe versie van haar e-Gro app gelanceerd onder de naam e-Gro 1.1. De nieuwste versie van de app kwam recent al beschikbaar voor smartphone en tablet gebruikers, maar is nu ook beschikbaar op de desktop versie.



Nieuw in de e-Gro app
In de nieuwste versie van de app biedt Grodan telers
• Een volledig vernieuwd design
• Sterk verbeterde Alert functie
• Mogelijkheid tot koppelen van meerdere smartboxen
• Multi-view functie (alleen voor desktop gebruikers)

In september 2016 presenteerde Grodan de eerste generatie van de app. e-Gro is een nieuwe service van Grodan om klanten met een GroSens MultiSensor systeem nog beter te kunnen ondersteunen. Klanten, die 'realtime' inzicht willen in hun steenwolsubstraat, hebben daarmee de mogelijkheid om hun GroSens systeem te koppelen aan de e-Gro app. "De app biedt telers daarmee de mogelijkheid om het maximale uit hun substraat te halen", vertelt Grodan en ze stippen de voordelen van e-Gro aan:
• e-Gro is mobiel: eenvoudig te gebruiken op elk moment en overal vanaf online smartphone, tablet of desktop
• e-Gro is interactief: aanpassen en optimaliseren van watergeefstrategie met behulp van alerts en meldingen, jaarrond en 24/7
• e-Gro verbetert besluitvorming voor het maximaliseren van productie en vruchtkwaliteit.

Feedback
Sinds de lancering van de app is het aantal gebruikers wereldwijd hard gegroeid. Aan de hand van feedback van die gebruikers heeft Grodan de nieuwste versie van de app ontwikkeld. De lancering van de app was wat dat betreft slechts het begin aangezien Grodan de functionaliteit van de app voortdurend zal verbeteren en uitbreiden.

Update naar e-Gro 1.1
e-Gro is beschikbaar in combinatie met Grodan matten en het GroSens MultiSensor systeem. De app is gratis te downloaden in de Google Play (Android) en App Store (iOS) en toegankelijk vanaf smartphone, tablet of desktop. Voor bestaande smartphone en tablet gebruikers is de nieuwste versie (e-Gro 1.1) eveneens te downloaden via de Google Play en App Store. De desktop variant verschijnt automatisch in de nieuwe versie via www.e-gro.grodan.com

Kijk voor meer informatie op www.grodan.nl/e-gro
 
Publicatiedatum: