Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aad Dukker, tomatenkwekerij Dukker:

"Sinds kort ook aan het plannen met ons registratiesysteem"

Ruud en Aad Dukker, eigenaren van de tomatenkwekerij Dukker in Tinte, zijn één van de langste gebruikers van Work-IT. De broers zijn opgegroeid tussen de tomaten en hebben het bedrijf in 1985 overgenomen van hun vader. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid van 4 naar 18 hectare, verdeeld over 5 teeltlocaties. Zij gebruiken het registratiesysteem al vele jaren. Volgens Ruud is Work-IT inmiddels onmisbaar binnen het bedrijf: "Alle medewerkers maken gebruik van het systeem en ze kunnen ermee werken in hun eigen taal."



De belangrijkste aspecten van Work-IT voor Ruud zijn de urenregistratie, kwaliteitscontrole en prestatiecontrole. "We waren erg enthousiast over de mogelijkheden en de directe koppeling met de praktijk." Met enthousiaste teams en een eigen bedrijfsleider per locatie wordt er gestreefd naar het beste uit de producten te halen. "Onze medewerkers worden gemotiveerd door het systeem. Ze weten dat ze gecontroleerd worden en willen dus presteren." Ruud gebruikt de uren zoals geregistreerd in het systeem ook voor de financiële maandrapportages. "Door Work-IT wordt dit eenvoudiger gemaakt en scheelt het mij behoorlijk tijd."

Sinds kort zijn de tomatenkwekers ook begonnen met het Work-IT planningsprogramma. Hierin kunnen de te verrichten werkzaamheden op week- en dagbasis gepland worden. "Momenteel zijn we nog in de onderzoekende fase, maar we hopen er binnenkort mee aan de slag te gaan. Dan is Work-IT in alle facetten van ons bedrijf terug te zien", aldus Ruud Dukker.


Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth Management
T: +31 (0)10 460 80 80
info@hoogendoorn.nl
www.hoogendoorn.nl
Publicatiedatum: