Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ook niet leden welkom

Gewascoöperatie Komkommer showt innovaties

Zoals eind 2016 reeds is aangekondigd organiseert de Gewascoöperatie Komkommer U.A. haar Innovatieavond op donderdag 19 januari. Er is een programma samengesteld waarin innovaties binnen én buiten de komkommersector getoond worden. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan de presentatie van de innovatieplannen die de Gewascoöperatie Komkommer U.A. met BrightClusterVenlo heeft gerealiseerd. De Gewascoöperatie Komkommer U.A. is voornemens om na afloop van de Innovatieavond vast te kunnen stellen welke komkommertelers gezamenlijk op willen trekken bij de realisatie van deze plannen.

Programma
19:00 Inloop bij BrightBox (begane grond)
Peter Korsten (Botany/BrightClusterVenlo) leidt u rond in BrightBox, het expertisecentrun voor daglichtloze meerlagenteelt.

19:30 Kick-off Innovatieavond (10e verdieping)

19:40 Presentatie automatische aspergeoogstmachine
Thérèse van Vinken (CERESCOM) deelt haar ervaringen over de innovatieve oogstmachine die haar onderneming samen met aspergetelers heeft ontwikkeld.

20:20 Presentatie innovatieplannen
Pim Deuling (Bluehub/BrightClusterVenlo) presenteert de innovatieplannen die de Gewascoöperatie Komkommer U.A. samen met BrightClusterVenlo heeft gerealiseerd en gaat dieper in op de gezamenlijke vervolgstappen in 2017.

21:00 Afsluiting met een hapje en een drankje

Adresgegevens
Innovatoren
Sint Jansweg 15
5928 RC Venlo
Publicatiedatum: