Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nitea verhuisd naar Honderdland

Op 1 januari 2017 is Nitea, leverancier van Work-IT software voor de (glas-)tuinbouwsector en verpakkingshallen, verhuisd naar Honderdland 315 in Maasdijk. "Door de aanhoudende groei van klanten en personeel de voorbije jaren, was de huidige bedrijfslocatie niet meer toereikend", vertelt Raymond van den Berg. "Ook voor de komende jaren verwachten we verder te groeien, mede als gevolg van de introductie van nieuwe producten en samenwerkingen."

Uiteindelijk lag een bijzonder geschikte locatie op een steenworp afstand: Honderdland 315. Deze ruim bemeten locatie is lichtrijk en biedt alle ingrediƫnten voor een plezierige en professionele werkomgeving. Bovendien ideaal qua indeling en voorzieningen om een verdere bedrijfsuitbreiding en het verwezenlijken van de doelstellingen de komende jaren te ondersteunen. Telefoonnummers, e-mailadressen en de postcode van Nitea blijven ongewijzigd.



Nitea IT Solutions is al meer dan 18 jaar leverancier van Work-IT software voor telers in de (glas)tuinbouwsector en verpakkingshallen. "Wij hebben met de in eigen huis ontwikkelde software een vooraanstaande marktpositie op het gebied van toepassingen voor Planning, Arbeid, Productie, Kosten en Verloning, Gewasbescherming, Gewastelling en Verpakking. Nitea heeft de kennis om klanten bij de invoering van de software te ontzorgen. Honderden kwekerijen en verpakkingshallen in binnen- en buitenland werken dagelijks met onze software", vertelt Raymond van den Berg. Door de aanhoudende groei heeft Nitea ook regelmatig vacatures open staan.

Publicatiedatum: