Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klimlink Next introduceert KasExcel

Eén druk op de knop en de klimaatcomputergegevens van verschillende klimaatcomputers rollen je Excel-sheet binnen. Het is geen toekomstmuziek meer, maar het is 2015 en "Klimlink Next" maakt dit per vandaag mogelijk.

KasExcel is het nieuwste product uit de Klimlink keuken, die na jaren stil te hebben gestaan weer op volle toeren draait. Het omslachtige exporteren, knippen, plakken en weer importeren is met de komst van KasExcel verleden tijd, waardoor naast besparing van tijd ook de gegevens actueel zijn.




KasExcel gebruikers
Niet elke kweker zal er direct zelf mee willen gaan werken, maar adviseurs, onderzoekers en onderwijsinstellingen kunnen hun tijd beter gaan besteden voor de kwekers. KasExcel kan eenvoudig zonder installatie procedures worden gekopieerd, waarbij de kweker zelf bepaald welke gegevens door wie opgevraagd mogen worden. De gebruikers van KasExcel kunnen zelf berekeningen en presentaties in de vertrouwde Excel omgeving maken, welke met live gegevens van de kwekers worden gevoed.

Nieuwe mogelijkheden
KasExcel maakt gebruik van de Kaslink webservice, die als onderdeel van "Klimlink Next" ook voor creatieve applicatie ontwikkelaars de deur open zet om nieuwe toepassingen te maken zonder kennis te moeten hebben van complexe internet protocollen.

Voor meer informatie:
Wim van Vliet
Klaver4ICT
06-10915223
wim@klaver4ict.nl




 
 
Publicatiedatum: