Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Website met Nederlandse agrifood innovaties

Gisteren is www.dutchfoodinnovations.com live gegaan. Op de Food Valley Expo lanceerden Aalt Dijkhuizen, boegbeeld van de Topsector Agri & food en Bert Roetert, bestuursvoorzitter Food Valley NL deze website, dat een overzicht biedt van vernieuwende technologieën, producten en ingrediënten op het gebied van voeding, levensmiddelentechnologie en land- en tuinbouw. Dutchfoodinnovations.com is een initiatief van Food Valley NL.



Nederland heeft veel kennis en technologie in huis op het gebied van agrifood en kan zo wereldwijd bijdragen aan oplossingen voor wereldvoedselvraagstukken. De nieuwe website geeft R&D-managers, beleidsmakers en consultants snel en eenvoudig inzicht in welke innovatieve agrifoodoplossingen beschikbaar zijn in Nederland. Dutchfoodinnovations.com is een praktisch instrument om kennis te delen en om dwarsverbindingen te maken.

In de database zijn tal van innovatieve ingrediënten te vinden voor toepassing in levensmiddelen en er zijn technologieën opgenomen, die een schonere en meer duurzame manier van produceren mogelijk maken. Ook zijn er oplossingen te vinden om de productie van voedingsgewassen te verhogen of om de verspilling te verminderen.
Dutchfoodinnovations.com is vrij toegankelijk via internet en de mobiele telefoon. De website is een handig hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in innovatie in agrifood en brengt zo mensen bij elkaar om samen te werken aan nieuwe oplossingen. Dutch Food Innovations is uniek in de wereld.

De komende tijd werkt Food Valley NL aan het verder vullen van de database. Bedrijven in agrifood- en hortisector worden uitgenodigd om hun innovaties aan te melden via www.dutchfoodinnovations.com. Tot 1 januari 2015 is dit kosteloos.

Publicatiedatum: