Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Heidi Goovaerts: "Leuk alternatief voor de 'gewone' aardappel"

Ardo presenteert groentefrietjes van wortel en pastinaak

Tholen - Voor diepvries-AGF leverancier Ardo zijn buitenlandse beurzen zeer belangrijk. Zo waren ze ook aanwezig op De Anuga in Keulen, begin oktober. Het bedrijf presenteerde hier diverse nieuwe producten. "Het Ardo-productbeleid wordt gestuurd door de markt en is gericht op diversiteit", vertelt Heidi Goovaerts, Group Marketing en Innovation Director. "Nieuw dit jaar in het assortiment zijn de kerstomaatjes en de ovengedroogde tomaatjes. Ook bieden we een Italiaanse kruidenmix met rode ui. Hiermee breiden we ons mediterraanse gamma uit. We merken dat daar veel vraag naar is in de keuken."


Heidi Goovaerts presenteert de groentefrietjes tijdens Anuga

Groentefrietjes
"Ook een recent geïntroduceerd product is onze groentefriet, van pastinaak en wortel. Deze zijn gemaakt op basis van verse groente, eigenlijk net als bij de aardappelfrietjes. Het zijn eenvoudige groenten met een lekker krokant smaakje. De reacties zijn heel positief, mensen vinden het een tof idee en hebben wel eens zin in iets anders dan 'gewone' aardappelfrietjes. Ook vinden wij en onze klanten het leuk om met kleuren te 'spelen'. Daarom hebben we gekozen voor een mooie kleurencombinatie."



Diepvriesavocado

Sinds dit jaar heeft Ardo ook diepvriesavocado's in het assortiment. "Dit werd meer en meer gevraagd door klanten, omdat ze niet altijd uit de voeten konden met verse avocado's. De diepvriesavocado's worden op het juiste moment geoogst, gerijpt en ingevroren en zijn dus altijd perfect gebruiksklaar. Het draait om het gemak in de keuken." Ardo heeft twee belangrijke afnemers: foodservice, retail en industrie (food ingrediënts). "Bij alle drie de sectoren zien we een groei binnen Ardo", besluit Heidi. Voor meer nieuwe producten, kijk op onze website www.ardo.com

Voor meer informatie:
Heidi Goovaerts
Ardo
Wezestraat 61
8850 - Ardooie - België
Tel: +32 - 51310621
Fax: +32 - 51305997
www.ardo.com