Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Managing Director – AGF import export bedrijf

Ben jij een goede leider en manager? Heb je ervaring in de import/export van AGF-artikelen en is ‘bouwen’, groeiplannen ontwikkelen, zaken regelen/organiseren en van alles wat bij het ‘runnen van een bedrijf’ komt kijken iets voor jou? Neem contact met mij op. Ik leer je graag kennen, informeer je over het bedrijf en mijn opdrachtgever, samen onderzoeken we of die overtuigende combinatie voor de komende 15 jaar erin zit! Voor het snelgroeiende bedrijf van mijn opdrachtgever zoek ik een intelligente, leergierige, doortastende en praktische:

Managing Director – AGF import export bedrijf

De dagelijkse bedrijfsvoering runnen, de organisatie en van alles meer ontwikkelen.


De situatie:

AGF exportbedrijf wat jaarlijks forse groeicijfers laat zien, inmiddels tientallen miljoenen euro’s omzet en een uitstekend financieel resultaat. In het marktsegment zijn er nog volop mogelijkheden om verdere groei te realiseren.

De ondernemer eigenaar is nu én belast met de leiding betreffende de dagelijkse bedrijfsvoering én wil eigenlijk structureel meer tijd en aandacht steken in product-, marktontwikkeling en in groei van de business. Tegelijkertijd vraagt de organisatie en ‘operations’ vanwege de groei, juist méér tijd en aandacht. De keuze is gemaakt de organisatie te versterken met een managing director of general manager.

Bij een match ga je van start, je doorloopt een bepaalde periode om de bedrijfsvoering van dit specifieke AGF bedrijf, de mensen en de cultuur te leren kennen. Daarna is het aan jou om de dagelijkse bedrijfsvoering te leiden. En het is aan jou hoe je de organisatie vormgeeft: qua inhoud en omvang, passend bij de groei van alle activiteiten. Natuurlijk in samenspraak met ‘je collega’, met de ondernemer eigenaar. Die wil vooral graag dat jij die zaken allemaal van hem overpakt. Daarbij wil hij een doorgaande ontwikkeling zien in de betrokkenheid en de teamgeest van alle medewerkers. En ook al groeien we, het korte en direct goed schakelen moet vooral ook blijven. Samen sparren over de bedrijfsvoering, en vervolgens is het aan jou! Een open informeel, adequaat contact én in vertrouwen, zo ziet en doet hij dat graag.


Profiel

Heb jij de OBC factor:

Om succesvol te zijn in het managen van dit groeiende bedrijf is het belangrijk dat je Operationele-, Bedrijfskundige en Commerciële kennis, ervaring, kennis en competenties meebrengt. Al die bagage kun je inbrengen in jouw rol als managing director.

Wat breng je verder mee:

 • Ambitie, drive en een hoog energieniveau om te doen wat er allemaal nodig is;
 • Je beschikt over HBO+- of WO werk- en denkniveau: en hebt een praktisch doortastende instelling;
 • Deze functie is wellicht de 3e belangrijke stap in je carrière, je kunt de komende 15 jaar meegroeien en op verschillende manieren profiteren van die groei;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, je communiceert in verschillende moderne talen;
 • Je staat sterk in je schoenen, bent een Peoplemanager die daarnaast in staat is heel zelfstandig te opereren;
 • Je weet zaken te analyseren, plannen te ontwikkelen, een team te smeden, medewerkers te stimuleren en geeft sturing;
 • Je bent gewend soepel en snel te schakelen, hebt een open en leergierige houding.


Werken bij dit snel en goed groeiende AGF bedrijf:

Er is een sterk gemotiveerd team van medewerkers actief: zowel commercieel als ook de logistieke- order pickende medewerkers. De lat voor kwaliteit ligt hoog! Klanten betalen een wat hogere prijs en weten, vanwege onze strikte kwaliteitscontrole, dat alle producten verkocht kunnen worden. De derving van onze producten in het schap benaderd de 0. De medewerkers zijn bekend met alle processen, werkzaamheden en beheersen hun vak. Met elkaar kiezen we ervoor onze klanten adequaat en snel te bedienen. Wat we vandaag kunnen doen, dat handelen we vandaag ook af, zo weten we dat we ‘morgen’ een beter uitgangspunt voor weer een dag vol dynamiek hebben: binnenkomsten van verse producten, strikte kwaliteitscontroles, verkopen, orders picken en verzendingen van alle leveringen die we onze vaste klanten hebben toegezegd.


Het aanbod:

 • Een uitdagende en verantwoordelijke managing director positie in een snel en doorgroeiend AGF bedrijf;
 • Die rol in een uniek bedrijf: zowel qua collega’s (team), ondernemer eigenaar, klanten alsook de producten;
 • Terwijl je dit profiel nu leest: wordt er geïnvesteerd in een capabele assistent die werkzaamheden voor de ondernemer eigenaar op kan pakken én die ook voor jou zaken kan voorbereiden of uitvoeren;
 • Een team van collega’s in diverse functies, die ijverig en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel dagelijks de werkzaamheden verrichten die maken dat onze klanten ons zozeer waarderen;
 • Een ondernemer eigenaar die je de ene kant de ruimte geeft om je eigen verantwoordelijkheid te pakken.


Mooi die ruimte en dat vertrouwen: ga er maar vanuit dat ook voor jou de lat op de juiste hoogte ligt. We kijken uit naar jouw komst, en naar het moment waarop jij allerlei zaken over kan pakken en daar met de juiste insteek en aandacht invulling aan geeft!

Uiteraard kun je rekenen op een uitstekend, bij de zwaarte van de functie passend salaris. Een bonus, in samenhang met het gerealiseerde resultaat. Auto van de zaak, laptop, smartphone, vrije dagen en vakantiegeld. En als er verder nog iets nodig is om goed in je vel te zitten, goed te kunnen functioneren: laat weten, dan hebben we het erover en regel het dan maar.

Interesse, meer weten? Neem contact op met [email protected] bel of app 06-52601456.


Verder lezen of solliciteren