Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laborant / onderzoeksassistent

Een kwalitatief goed substraat is de basis van een succesvolle tuinbouwteelt. Kwekers moeten er 100 procent op kunnen vertrouwen dat substraten, zoals potgrond of steenwol, aan de allerhoogste eisen voldoen. RHP is, als het kenniscentrum voor substraten, een internationaal actieve organisatie die daarin al jaren een essentiële rol speelt. Er wordt op topniveau gewerkt aan kwaliteitsverbetering van substraten. Door innovatief onderzoek wordt waardevolle kennis ontwikkeld. Deze kennis overbrengen op de wereldwijd aangesloten substraatproducenten is elke dag weer een boeiend en uitdagend proces. Kennis, inzet en enthousiasme staan voorop bij de medewerkers. Voor een nieuwe collega in een ervaren team ligt hier een bijzondere kans!


Laborant / onderzoeksassistent

Nauwkeurig, analytisch, nieuwsgierig


Als laborant/onderzoeksassistent werk je in een klein team mee aan innovatief onderzoek voor de producenten van substraten en substraatgrondstoffen uit binnen- en buitenland. In het laboratorium en de proefkas assisteer je de onderzoekers bij de uitvoering van specifieke analyses. Daarnaast voer je zelfstandig routinematige en/of gestandaardiseerde onderzoeken uit, zoals groeitesten, onkruidtoetsen en vochtbepalingen. Je registreert de onderzoeksgegevens en zorgt dat deze tijdig beschikbaar zijn. Je houdt gebruikte apparatuur en hulpmiddelen schoon en je werkomgeving netjes en opgeruimd. Ook help je mee met het voorraadbeheer van verbruiksartikelen voor het laboratorium.


RHP, kenniscentrum voor substraten

Het continu streven naar optimale groei van planten op substraten, daar draait het al tientallen jaren om bij RHP als wereldwijd erkende en zeer gewaardeerde organisatie. De eigen kwaliteitskeurmerken RHP en RAG zijn toonaangevend in de wereld, in de professionele hightech (glas)tuinbouw, retail en landscaping. Door de enorme kennis en ervaring binnen deze organisatie, acteren aangesloten substraatproducenten en hun grondstofleveranciers op het hoogste niveau. 

Ons kantoor en onderzoeksfaciliteiten vind je in ’s-Gravenzande. Van daaruit werken we aan de continue ontwikkeling van kennis, onze keurmerken en de uitvoering van onderzoeken.


Wie zoeken wij?

Je werkt graag samen in een ervaren en hecht team en hebt ervaring als onderzoeksassistent of laborant. Je bent proactief en enthousiast en hebt een duidelijke wil om de werkzaamheden snel onder de knie te krijgen. Verder beschik je over:

  •  Een afgeronde laboratoriumopleiding op MBO-niveau en relevante labervaring
  •  Goede beheersing van de Nederlandse taal
  •  Kennis van en ervaring met Word en Excel
  •  Ervaring in de tuinbouwsector is een pré


Wat bieden wij?

Een afwisselende functie (24 uur) binnen een enthousiast en kundig team, dat jou snel op weg zal helpen in de proefkas en het laboratorium! Daarnaast mag je rekenen op:

  •  Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
  •  27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  •  Deelname aan onze pensioenregeling


Interesse?

Ben jij onze nieuwe laborant/onderzoeksassistent? Stuur dan direct je CV en motivatie naar [email protected]. Wil je graag nog iets meer inhoudelijke informatie over de organisatie en/of de vacature? Neem dan contact op met Martine Holtkamp, algemeen directeur, via tel. 06 - 26 61 06 81.