Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feest van de smaak

Piramide vol met groente en fruit, dit is waar het Feest van de Smaak om draait
Piramide vol met groente en fruit, dit is waar het Feest van de Smaak om draait
Diverse hete pepers in het kraampje van Westland Peppers.
Diverse hete pepers in het kraampje van Westland Peppers.
Lekkere culinaire hapjes met rode spitskool van Hazera.
Lekkere culinaire hapjes met rode spitskool van Hazera.
Kraampje met heerlijke tomaten van De Ruiter (Huib Koerts).
Kraampje met heerlijke tomaten van De Ruiter (Huib Koerts).
Bezoekers kijken hun ogen uit bij de producten van Eminent (Ingeborg Hendriks)
Bezoekers kijken hun ogen uit bij de producten van Eminent (Ingeborg Hendriks)
Koppert leert bezoekers over de toepassing van hommels in de tuinbouw
Koppert leert bezoekers over de toepassing van hommels in de tuinbouw
Jens Baan van Koppert Cress laat bezoekers kennis maken met diverse cressen
Jens Baan van Koppert Cress laat bezoekers kennis maken met diverse cressen
Tomatoworld maakte lekkere hapjes met tomaten
Tomatoworld maakte lekkere hapjes met tomaten
Elisa Tsai-Meu-Chong van Hogeschool Rotterdam vertelt over de producten die binnen Kas als Apotheek worden geteeld.
Elisa Tsai-Meu-Chong van Hogeschool Rotterdam vertelt over de producten die binnen Kas als Apotheek worden geteeld.
Ook Leon de Vries van Hogeschool InHolland draagt hier een steentje aan bij, door bezoekers te laten proeven van zijn zelfgemaakte wasabi-ijs, met wasabi uit de Bleiswijkse kassen
Ook Leon de Vries van Hogeschool InHolland draagt hier een steentje aan bij, door bezoekers te laten proeven van zijn zelfgemaakte wasabi-ijs, met wasabi uit de Bleiswijkse kassen
Tycho Vermeulen presenteert de wijnen van de Haagse Stadswijngaard
Tycho Vermeulen presenteert de wijnen van de Haagse Stadswijngaard
Scholieren van het Driestar college in Gouda doen onderzoek naar de beleving van begonia voor Beekenkamp
Scholieren van het Driestar college in Gouda doen onderzoek naar de beleving van begonia voor Beekenkamp
Joanita Vroom, professor in Archeologie in Leiden, en Youssef El-Abassi laten bezoekers kennismaken met historische hapjes, zoals komkommerijs uit de Victoriaanse tijd
Joanita Vroom, professor in Archeologie in Leiden, en Youssef El-Abassi laten bezoekers kennismaken met historische hapjes, zoals komkommerijs uit de Victoriaanse tijd
Voor de dappere bezoekers, poffertjes met meelwormen
Voor de dappere bezoekers, poffertjes met meelwormen
Snackwortels van Bejo ter verkoeling
Snackwortels van Bejo ter verkoeling
Frank van Antwerpen van Syngenta laat bezoekers tomaatjes in alle kleuren proeven
Frank van Antwerpen van Syngenta laat bezoekers tomaatjes in alle kleuren proeven
Pieter Vermeulen van Sakata presenteert de Automato van Stoffels waarmee bezoekers zelf een bakje tomaatjes kunnen vullen
Pieter Vermeulen van Sakata presenteert de Automato van Stoffels waarmee bezoekers zelf een bakje tomaatjes kunnen vullen
Voor alle bezoekers een heerlijke macaron van Otelli, in de smaken wasabi, vanille en papaya, gemaakt met producten uit de kas van WUR Bleiswijk
Voor alle bezoekers een heerlijke macaron van Otelli, in de smaken wasabi, vanille en papaya, gemaakt met producten uit de kas van WUR Bleiswijk
Macrons hebben een mooie finishing touch
Macrons hebben een mooie finishing touch
Workshop Umami door Joke Drewes van Wageningen University & Research
Workshop Umami door Joke Drewes van Wageningen University & Research
Op weg met smaakproefjes
Op weg met smaakproefjes
Veel belangstelling voor de workshop over zeewier door Anne Adams van By Anne
Veel belangstelling voor de workshop over zeewier door Anne Adams van By Anne
Smakelijke zeewier
Smakelijke zeewier
Ook Mama Mascha verzorgde een workshop getiteld Eten met je Boerenverstand
Ook Mama Mascha verzorgde een workshop getiteld Eten met je Boerenverstand
In de Foodtruck van Mama Mascha konden kinderen een gezonde smoothie maken
In de Foodtruck van Mama Mascha konden kinderen een gezonde smoothie maken
De workshop van InStock over voedselverspilling werd letterlijk in het zonnetje gezet.
De workshop van InStock over voedselverspilling werd letterlijk in het zonnetje gezet.
Ook op het Foodtruckplein zette InStock voedselverspilling op de kaart
Ook op het Foodtruckplein zette InStock voedselverspilling op de kaart
Ook bij de Foodtruck van Rob&Bob konden bezoekers gezonde hapjes kopen
Ook bij de Foodtruck van Rob&Bob konden bezoekers gezonde hapjes kopen
Foodtruck de Rollende Pizza’s
Foodtruck de Rollende Pizza’s
Foodtruckplein
Foodtruckplein
De nieuwe gemeenteraad van Lansingerland krijgt tijdens de VIP tour een lekkere lunch van Rob&Bob aangeboden
De nieuwe gemeenteraad van Lansingerland krijgt tijdens de VIP tour een lekkere lunch van Rob&Bob aangeboden
De gemeenteraad laat het smaken
De gemeenteraad laat het smaken
Smaakproefje met aardbeien van Berryworld
Smaakproefje met aardbeien van Berryworld
Foodtruckplein
Foodtruckplein
Fruitige vriendjes
Fruitige vriendjes
Foodtruckplein en springkussen
Foodtruckplein en springkussen
De kluskeet van Buurman&Buurman
De kluskeet van Buurman&Buurman
Buurman&Buurman
Buurman&Buurman
Hoe mooi zijn we?
Hoe mooi zijn we?
Voetballen met het team van Touzani
Voetballen met het team van Touzani
Ook Buurman&Buurman trapte een balletje mee, Ajeto!
Ook Buurman&Buurman trapte een balletje mee, Ajeto!