Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Explore Bejo's Taste 2017

Het event Explore Bejo’s Taste werd tijdens de Fruit Logistica gehouden in een Kookstudio in Berlijn
Het event Explore Bejo’s Taste werd tijdens de Fruit Logistica gehouden in een Kookstudio in Berlijn
Met zo'n 100 klanten en relaties uit alle windstreken, maar met vollegrondsgroenten als verbindende factor, was de avond goed bezocht.
Met zo'n 100 klanten en relaties uit alle windstreken, maar met vollegrondsgroenten als verbindende factor, was de avond goed bezocht.
Angélique Schmeinck was uitgenodigd om met de producten van Bejo Zaden aan de slag te gaan
Angélique Schmeinck was uitgenodigd om met de producten van Bejo Zaden aan de slag te gaan
En dat leek behoorlijk goed te lukken :)
En dat leek behoorlijk goed te lukken :)
Mardi de Graaf van Hagranop, Renata Dworak en Magda Spionkovka van Fresh Future Poland en Max Wolf van HG Frischgemuse.
Mardi de Graaf van Hagranop, Renata Dworak en Magda Spionkovka van Fresh Future Poland en Max Wolf van HG Frischgemuse.
Christina Veloso Monteiro en Juan Monteiro van het Portugese bedrijf NLS LDA
Christina Veloso Monteiro en Juan Monteiro van het Portugese bedrijf NLS LDA
David Coop van Elsoms Seeds en Bart Kuin van Bejo Zaden
David Coop van Elsoms Seeds en Bart Kuin van Bejo Zaden
Franck Tomas en Jean Pierre le Polland van UPCT, Jean Francois Couton, Emanuelle Moreau en Yannick Chevray van Bejo.
Franck Tomas en Jean Pierre le Polland van UPCT, Jean Francois Couton, Emanuelle Moreau en Yannick Chevray van Bejo.
Jan Slangen van Slangen Asperges BV, Frank Goertz van Goertz Asperges, Renate van Ittersum en Otto Boerma van Bioboerma.
Jan Slangen van Slangen Asperges BV, Frank Goertz van Goertz Asperges, Renate van Ittersum en Otto Boerma van Bioboerma.
Linksachterin staat Arjen Biesheuvel van Biesheuvel Knoflook. Hij wordt omringd door Dorien Geurts, Rene en Jolanda Nooijen, Peer Schraven en Chloe Schiks, ofwel het team van Compliment BV.
Linksachterin staat Arjen Biesheuvel van Biesheuvel Knoflook. Hij wordt omringd door Dorien Geurts, Rene en Jolanda Nooijen, Peer Schraven en Chloe Schiks, ofwel het team van Compliment BV.
En een Brabants onderonsje :)
En een Brabants onderonsje :)
Peter Rinkel van Hagranop, Gerbrand van Veldhuizen (Van Rijsingen Groep / Harries BV), Ruud Jonker (Van Rijsingen Groep / Rijko)
Peter Rinkel van Hagranop, Gerbrand van Veldhuizen (Van Rijsingen Groep / Harries BV), Ruud Jonker (Van Rijsingen Groep / Rijko)
Na de eerste twee smaakvolle gangen werd er door Christine Jong uitleg gegeven over waarom Bejo het feestje organiseerde
Na de eerste twee smaakvolle gangen werd er door Christine Jong uitleg gegeven over waarom Bejo het feestje organiseerde
Sowieso voor de gezelligheid natuurlijk
Sowieso voor de gezelligheid natuurlijk
Ook omdat de veredelaar meedenkt met de verschillende facetten uit de keten
Ook omdat de veredelaar meedenkt met de verschillende facetten uit de keten
Danielle Bruin van Bejo vertelt hoe en waarom het bedrijf verschillende concepten heeft ontwikkeld en hoe dit de vollegrondssector verder helpt
Danielle Bruin van Bejo vertelt hoe en waarom het bedrijf verschillende concepten heeft ontwikkeld en hoe dit de vollegrondssector verder helpt
Onder de concepten van Bejo onder andere het Sla assortiment (met slogan ‘A fresh look at lettuce), de Delicioni, de Kohrispy, de Coolwrap en de Cool Carrot Candy
Onder de concepten van Bejo onder andere het Sla assortiment (met slogan ‘A fresh look at lettuce), de Delicioni, de Kohrispy, de Coolwrap en de Cool Carrot Candy
Maar eerst borrelen :) Christine Laulan, Aquitaine Agro Plomby Culture, Sylvie Richard Cervera
Maar eerst borrelen :) Christine Laulan, Aquitaine Agro Plomby Culture, Sylvie Richard Cervera
Lorenzo Iekeler Guerrero (Lomos) Manuel Romero en Geert van Diepen (Bejo), Jose Ramirez en Marco A Rodriguez (Complejo Agricol)
Lorenzo Iekeler Guerrero (Lomos) Manuel Romero en Geert van Diepen (Bejo), Jose Ramirez en Marco A Rodriguez (Complejo Agricol)
Marcel de Jong en Martin Topper (Zonneheerdt) en Pieter Gabriels (Bejo)
Marcel de Jong en Martin Topper (Zonneheerdt) en Pieter Gabriels (Bejo)
Enrique Cadinavos, Manuel Moracho (Huercasa), Antonio Segura en Carlos Domenech
Enrique Cadinavos, Manuel Moracho (Huercasa), Antonio Segura en Carlos Domenech
Julio Hernando en Sergio Hernando (Agrotransformaciones Industriali) en Damian Pallares Barnes (Bejo Iberica)
Julio Hernando en Sergio Hernando (Agrotransformaciones Industriali) en Damian Pallares Barnes (Bejo Iberica)
Bianca Brauer, Han Walto, Tobias Knol (Neuhof Krebs GbR), Andreas Wellkamp (IGLO) en Carmen Mader (Bejo),
Bianca Brauer, Han Walto, Tobias Knol (Neuhof Krebs GbR), Andreas Wellkamp (IGLO) en Carmen Mader (Bejo),
Marguerite Piret (American Ag Energie), Jeff Tricket (Bejo Seeds), Maurice Wubben, Richard Rossen (American Ag Energie)
Marguerite Piret (American Ag Energie), Jeff Tricket (Bejo Seeds), Maurice Wubben, Richard Rossen (American Ag Energie)
Angélique Schmeinck vertelt waarom de Nederlandse kroket zo lekker is
Angélique Schmeinck vertelt waarom de Nederlandse kroket zo lekker is
En wat de kunst van de wortel is
En wat de kunst van de wortel is
Daarna gingen we over naar het meest spectaculaire deel van de avond
Daarna gingen we over naar het meest spectaculaire deel van de avond
Het maken van een gigantisch voedselschilderij!
Het maken van een gigantisch voedselschilderij!
Met wel dertien lagen maakt Angélique het kunstwerk
Met wel dertien lagen maakt Angélique het kunstwerk
Een mix van krokantheid, romigheid, zoet, zuur en bitter
Een mix van krokantheid, romigheid, zoet, zuur en bitter
Daar werd met drie man aan gewerkt :)
Daar werd met drie man aan gewerkt :)
Bijvoorbeeld geroosterde wortelpasta, mosselen, garnalen
Bijvoorbeeld geroosterde wortelpasta, mosselen, garnalen
En natuurlijk een signatuur!
En natuurlijk een signatuur!
Het schilderij bestond uit zo'n 25 borden
Het schilderij bestond uit zo'n 25 borden
Stuk voor stuk goede Instagram-plaatjes
Stuk voor stuk goede Instagram-plaatjes
Een palet van smaken
Een palet van smaken
Smullen met Martynes Laukaitis, Zofija Cironkirne, Lithy union vegetable produce association, Vaidas, Donatas van de Tadas Auga Group
Smullen met Martynes Laukaitis, Zofija Cironkirne, Lithy union vegetable produce association, Vaidas, Donatas van de Tadas Auga Group
Katarzyna Rybicka (Amplus), Christine Jong en Danielle Bruin van Bejo met Martin Sondej en Jakub Pytkowski
Katarzyna Rybicka (Amplus), Christine Jong en Danielle Bruin van Bejo met Martin Sondej en Jakub Pytkowski
En er werd nog lang nagepraat op de gezellige avond bij de Kochstudio
En er werd nog lang nagepraat op de gezellige avond bij de Kochstudio