Een uur in een TikTok-rij voor een foto met een sushisandwich of een crompouce; de foodhypes vliegen je anno 2025 om de oren. Wat bezielt mensen en wat levert het op? Tanja Kok gaat voor het programma 'Stand van Nederland - Generatie Next - op onderzoek uit.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Kas vol mountainbikers succes, uitbreiding optie
-
Dragonfruit uit Franse kas
-
Vertrouwen in glastuinders licht gestegen in derde kwartaal 2025
-
Een andere kijk op hightech kassen
-
Kas met schuifdak doorstaat 'Jamaica's zwaarste storm ooit'
-
Cannabisplanten in tomatenkassen in Cádiz
-
Politie valt binnen bij wietkwekerij in kas met dubbele bodem
-
Toekomstige tomaat heeft misschien geen plant meer nodig
-
Het verhaal achter de broccoli op je bord hoorde je in het pop-up-restaurant van Rick en Esmée
-
Ministeries serveren alleen Hollands eten: buitenlandse ingrediënten tijdelijk in de ban