Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandelsmarkt Frankfurt:

"Komkommerprijzen binnen een week ongeveer verdubbeld"

De prijzen voor groenten en fruit zijn sinds het begin van het jaar extreem volatiel. "Op dit moment betrekken we het grootste deel van ons assortiment uit Nederland en België. Komkommerprijzen zijn bijvoorbeeld de afgelopen week gestegen tot ongeveer zes euro per kilo, wat ongeveer het dubbele is," zegt Hasan Uslu, Managing Director van C und S Groß- und Einzelhandels GmbH, dat voornamelijk gespecialiseerd is in de inkoop en marketing van een breed assortiment vruchtgroenten.


Hasan Uslu is eigenaar en directeur van C und S Groß- und Einzelhandels GmbH en levert voornamelijk aan cateraars en wekelijkse markthandelaren.

Het basisassortiment van het bedrijf omvat ook allerlei soorten tomaten: "De hoogwaardige Elite-tomaten van Belgische oorsprong zijn nog steeds erg populair bij onze klanten. Door de sterke prijsstijgingen zien we hier echter sterke schommelingen in de vraag, net als bij veel andere artikelen. Qua handel is het seizoen tot nu toe behoorlijk teleurstellend," vat Uslu samen.


Het tomatenassortiment van C und S Groß- und Einzelhandels GmbH. Afhankelijk van de prijs van de Elite-tomaten schakelen klanten soms over op goedkopere alternatieven.


Vruchtgroenten zover het oog reikt.

Voor meer informatie:
Hasan Uslu
C und S Groß- und Einzelhandels GmbH
Groothandelsmarkt Frankfurt
Tel: +49 69 90 54 72 66
[email protected]

Publicatiedatum: