Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fruitway verhuist naar nieuw pand en verbreedt activiteiten

"Van verpakker op colli-basis naar uitzendorganisatie"

Tholen - Na enkele jaren op colli-basis verpakkingswerkzaamheden te hebben uitgevoerd voor AGF-bedrijven, heeft Fruitway vanaf april haar activiteiten verbreed met het uitzenden van personeel. "We voorzien AGF-bedrijven in de volle breedte uitzendkrachten of het nu gaat om productie, verpakken of logistiek", vertelt Maga Amarchanov.

De afgelopen jaren was Fruitway gevestigd bij 'klant van het eerste uur' FruitSolute op ABC Westland in Poeldijk, maar na de switch als uitzendorganisatie is het bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie in Den Haag. "Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd en lid van NBBU. Opdrachtgevers én werkzoekenden zijn daarmee zeker van een betrouwbaar en bedrijfszeker uitzendbureau", benadrukt Maga.

Fruitway werkt met uitzendkrachten van meerdere nationaliteiten, maar het afgelopen jaar zijn onder meer de Oekraïners goed vertegenwoordigd. "Onze medewerkers zijn voor langere of korte tijd, volledig naar behoefte van de klant, in te zetten. Inmiddels hebben we zo'n negentig personen aan het werk, waarvan zes op ons nieuwe kantoor."

Gevraagd naar de grootste uitdaging, antwoordt Maga: "Ik heb me als doel gesteld om dit jaar zes nieuwe klanten te werven. De eerste nieuwe klant is over de brug en met andere partijen voeren we nu gesprekken. Maar we nemen niet zomaar elke opdracht aan. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons bovenaan."

Voor meer informatie:
Maga Amarchanov
Fruitway
Scheveningseweg 8
2517 KT Den Haag
Mob: +31(0)64 777 06 77
[email protected]
www.fruitway.nl