Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Zorgen dat steeds meer opdrachtgevers het hele jaar door productie kunnen draaien"

Als het gaat om jaarrond productiewerk zijn er veel cowboyverhalen, merkt Ons Uitzendgroep. Arbeidskrachten hebben slechte huisvesting, worden onderbetaald en moeten ook nog eens (indirect) zelf betalen voor hun vervoer naar het werk. Ons Uitzendgroep maakt zich naar eigen zeggen al jaren hard voor een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden. Dat doet men voortaan met een nieuwe huisstijl.

Meer dan 15 jaar geleden is Ons Uitzendgroep B.V. gestart door oprichters Maart, Joris en Alex. De naam ONS staat symbool voor een persoonlijke aanpak, korte lijntjes en hecht samenwerken. ONS levert arbeidskrachten aan o.a. de horti- en agrisector, voor bijvoorbeeld het uitvoeren van diverse handelingen in de opkweek van jonge (groente)-planten, het oogsten van groenten of het verwerken van bloemen. Maar ook aan andere markten die veel handen kunnen gebruiken. Die arbeidskrachten wonen al in Nederland - worden dus niet naar ons land gehaald - en worden netjes en op tijd betaald. ONS hanteert Nederlandse wet- en regelgeving en regelt het vervoer voor de werknemers en dat ook nog eens gratis. Alles vanuit de overtuiging dat mensen gemotiveerd aan de slag gaan als alles is geregeld en ze zich geen zorgen hoeven te maken.

De manier van werken kwam nog niet terug in de uitstraling van ONS. Het was tijd om logo, huisstijl, interieur, wagenpark en website in het nieuw te steken. Nu matcht de manier waarop ONS eruitziet met de ambitie van het bureau: groeien en zorgen dat steeds meer opdrachtgevers het hele jaar door productie kunnen draaien.

Ons Uitzendgroep B.V. is gevestigd in Monster, maar is er niet alleen voor het Westland. Arbeidskrachten worden door heel Nederland naar opdrachtgevers gebracht.

Voor meer informatie:
Ons Uitzendgroep
Tel:+31174280537
[email protected]
www.onsuitzendgroep.nl

Publicatiedatum: