Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta investeert miljoenen in innovatiecentrum in El Ejido

Syngenta heeft tijdens een bijeenkomst met de burgemeester van El Ejido een investering van €9,6 miljoen aangekondigd om de bestaande R&D-faciliteiten in deze Zuid-Spaanse gemeente uit te breiden en uit te rusten met de nieuwste technologie.

Syngenta kondigde vorig jaar nog een investering van €2,4 miljoen aan in de uitbreiding van haar R&D-centra in Almería en Murcia

Het doel van deze grote investering is om het centrum te voorzien van nieuwe faciliteiten om de bestaande onderzoekslijnen uit te breiden. Hiervoor wordt een nieuw Centrum voor Plantenveredeling gebouwd. In deze nieuwe faciliteit zullen onderzoeksactiviteiten worden uitgevoerd met betrekking tot verschillende gewassen, zowel voor teelt in de kas als buiten. Het is de bedoeling dat dit R&D-centrum een wereldwijde benchmark wordt voor bladgroentegewassen, tomaat, paprika, komkommer, courgette en meloen.

De aankondiging vond plaats in het gemeentehuis van El Ejido, waar vertegenwoordigers van het bedrijf alle details van de investering deelden met de burgemeester, Francisco Góngora, die erop wees dat "het geweldig nieuws is dat een belangrijk internationaal bedrijf heeft besloten om dit innovatiecentrum in Spanje en specifiek in El Ejido te bouwen".

Publicatiedatum: