Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Najaarseditie banenmarkt in World Horti Center

Donderdag 26 september vindt er een najaarseditie van de banenmarkt plaats in World Horti Center. Afgelopen 15 februari organiseerde World Horti Center voor het tweede jaar op rij een banenmarkt in het voorjaar. Deze werd met zo'n 500 bezoekers en ruim 80 deelnemende bedrijven een succes. Daarom heeft de organisatie besloten komende september voor het eerst een najaarseditie van de banenmarkt te organiseren. Dit wordt net als voorgaande edities gedaan in samenwerking met UWV Haaglanden. Inschrijving voor bedrijven is vanaf nu geopend.

Meer bezoek en meer matches
World Horti Center organiseerde in het voorjaar van 2023 haar eerste banenmarkt en afgelopen voorjaar volgde een tweede editie. Met een toestroom van zo'n 500 bezoekers bruiste het pand van de werkzoekenden, studenten en andere geïnteresseerden. Reden genoeg voor World Horti Center om komende september een eerste najaarseditie te organiseren.

Puck van Holsteijn, directeur van World Horti Center, over deze eerste najaarseditie: "We hopen weer verder te groeien in aantal bezoekers, maar gaan vooral voor meer matches, zodat er (nieuw) talent in onder andere de tuinbouwsector en daarmee dus ook de regio beland."

UWV Haaglanden is ook komende editie betrokken bij de organisatie. "Deze samenwerking zorgt voor een mooie toestroom van publiek, daarnaast verzorgen ze een interessant sprekersprogramma" aldus van Holsteijn. World Horti Center zet in op een breed aanbod bedrijven, zo zijn ook bedrijven die geen onderdeel zijn van het kennis- en innovatiecentrum van harte welkom om deel te nemen aan de markt. De teller van bedrijven stond afgelopen februari op 80. Van Holsteijn: "Hoe breder het aanbod bedrijven, des te interessanter het is voor bezoekers om langs te komen."

Inschrijvingen banenmarkt geopend
De banenmarkt vindt plaats op donderdag 26 september tussen 13.00 en 16.00 uur in World Horti Center, Naaldwijk, centraal gelegen in Westland. Deelnemende bedrijven wordt een plek van 3M² met zwartgerokte statafel geboden. Deze statafel is naar eigen inzicht te vullen, er is tevens plek voor 2 roll-up banners of een vullend achtergronddoek van 3 meter breed. Een plek op de banenmarkt kost voor externe bedrijven €299 excl. BTW, dit is inclusief koffie, thee, water en een afsluitende netwerkborrel. Voor participanten van World Horti Center is deelname gratis.

Inschrijven voor de banenmarkt kan via deze link of door te mailen naar [email protected].

Publicatiedatum: