Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe woonlocatie voor 256 internationale medewerkers

KaFra Housing, een ontwikkelaar van innovatie woonconcepten in Nederland, opent vandaag drie woontorens in Bleiswijk. Het appartementencomplex aan de Violierenweg voorziet 256 internationale medewerkers, die overwegend in Lansingerland of de omgeving werken, van een fatsoenlijke plek om te wonen.

De woonlocatie aan de Violierenweg biedt bewoners volledig ingerichte appartementen en studio's. Daarin hebben alle bewoners een eigen slaapkamer en worden de keuken, woonkamer en badkamer per vier of twee personen gedeeld. De woningen zijn 'Roemer-proof' en voldoen ruimschoots aan de eisen van de Stichting Normering Flexwonen. Op de locatie zijn Welfare Officers 24/7 aanwezig. Zij spreken meerdere talen, zijn verantwoordelijk voor het welbevinden van de bewoners en fungeren als eerste aanspreekpunt.

Er zijn verschillende faciliteiten voor ontspanning in en rondom de woonlocatie aanwezig waar de bewoners gebruik van kunnen maken, zoals bijvoorbeeld een fitness- en recreatieruimtes, basketbalveld en tennistafels.

De KaFra Towers zijn gasloos, volledig elektrisch en hebben zonnepanelen. Reistijden naar de verschillende werkplaatsen zijn voor de bewoners minimaal omdat de locatie dicht bij het industrieterrein ligt waar het gros van de bewoners werkt.

Frank van Gool, medeoprichter van KaFra Housing, is trots op de nieuwe locatie. "In de gemeente Lansingerland werken veel internationale medewerkers die onze supermarkten bevoorraden en die onze pakketjes inpakken. Wij zijn blij dat we deze hardwerkende mensen in samenwerking met de gemeente nu van fatsoenlijke huisvesting kunnen voorzien."

Tijdelijke woningen
Nederland kampt met een groot tekort aan geschikte huisvesting voor specifieke doelgroepen, zoals internationale medewerkers en vluchtelingen. KaFra Housing ontwikkelt, realiseert en exploiteert innovatieve woonconcepten die dit probleem het hoofd kunnen bieden. Door in te zetten op tijdelijke huisvesting voor doelgroepen zoals internationale medewerkers, vluchtelingen en urgent woningzoekenden kunnen deze mensen razendsnel gehuisvest worden, zonder dat de reguliere woningmarkt daaronder lijdt. Het is daarom de ideale oplossing voor gemeenten die nu worstelen met woningtekorten. Iedereen verdient immers een veilige en goede plek om te kunnen wonen.

KaFra Housing
In Nederland worden naar schatting 45.000 verkamerde woonhuizen gebruikt voor het huisvesten van tijdelijke internationale medewerkers, omdat er grote lokale woningtekorten zijn. KaFra Housing biedt een alternatief met unieke woonconcepten. De flexwoningen zijn ook geschikt voor andere (tijdelijke) doelgroepen zoals starters, statushouders en urgent woningzoekenden. Hierin staat de begeleiding van de bewoners en het contact met de omgeving centraal. KaFra Housing heeft inmiddels negentien accommodaties succesvol gerealiseerd voor ruim 4.500 tijdelijke bewoners.

De volgende locatie van KaFra Housing wordt in Etten-Leur geopend. De organisatie maakt de precieze datum op een later moment bekend.

Voor meer informatie:
Kafra Housing
Tel: +31 88 523 7200
[email protected]
www.kafrahousing.com

Publicatiedatum: