Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
uitbreiding in komkommer na ombouw kas

Schenkeveld neemt buurman Gebroeders van der Lelij over

Schenkeveld heeft overeenstemming bereikt met Gebroeders van der Lelij over de aankoop van de 7,3 ha grote kwekerij te Den Hoorn. Deze locatie sluit aan op locatie Schenkeveld Den Hoorn aan de Veenakkerweg.

Met deze overname vervult Schenkeveld een deel van haar groeiambities en kan men de organisaties en energiehuishouding van de beide locaties verder optimaliseren. Vanaf 1 december 2024 zal de nu nog paprikakwekerij overgedragen worden, waarna het teeltsysteem omgebouwd gaat worden naar de komkommerteelt.

Met deze stap groeit Schenkeveld tot een totaal areaal van 90 ha. Dit past dit volledig in het groei en optimalisatiepad wat is uitgestippeld, deelt men. "Wij danken Arjan en Izaak van der Lelij voor de kans om de kwekerij over te nemen en wensen hen beiden veel succes in de toekomst."

De groei biedt ruimte voor doorgroei van de huidige medewerkers, maar ook voor het aantrekken van nieuwe collega's. Daar is Schenkeveld dan ook volop naar op zoek.

Voor meer informatie:
Schenkeveld
[email protected]
www.schenkeveld.co

Publicatiedatum: