Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"De goedkoopste retailer op de markt" volgens Carrefour CEO

Eerste Atacadão supermarkt in Frankrijk geopend

Atacadão, het cash-and-carrymerk van Carrefour, opende deze week de deuren van zijn eerste winkel in Frankrijk, meer bepaald in Aulnay-sous-Bois. De winkelruimte heeft een oppervlakte van 10.000 m². Hieronder zie je enkele foto's die de CEO van Carrefour, Alexandre Bompard, op zijn LinkedIn-account publiceerde.
"Atacadão heeft een groothandelsaanbod dat toegankelijk is voor al onze klanten, zowel particulieren als professionals, zonder abonnement. Bovenal is het de goedkoopste winkel op de markt, maar ze verbindt zich er tevens toe dat deze toename in koopkracht niet ten koste gaat van de kwaliteit. Ongeveer 70% van onze voedingsproducten zal bestaan uit Franse merken, waaronder Carrefour-producten en een biologisch assortiment."

"Dank aan alle Carrefour-teams, in het bijzonder aan mijn collega Noël Prioux, die aan dit project hebben gewerkt, en aan onze partner Brahim Lemseffer, directeur van LabelVie France", aldus de CEO op zijn sociale media-account.
Publicatiedatum: